Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan holde en Gas Tank Fra Rusting

Rust i en gasstank kan til slutt føre til et stort problem hvis det resulterer i filtre blir blokkert. Rust buildup er mer vanlig i små kjøretøyer som motorsykler, hvor tanken har mer eksponering for elementene. Fuktighet er nødvendig for å forårsake rust under enhver omstendighet, så holder fuktighet fra å bygge opp i bensintanken er den beste måten å holde det fra å ruste. Du trenger
Bensinstabilisator
Høy-oktan bensin
Rust dissolver
Anti-rust belegg
Vis flere instruksjoner
en

Hold gass ​​tank fylt med bensin så ofte som mulig. Jo nærmere til full tanken er, jo mindre plass for fuktighet å bygge opp. Legge til et drivstoff stabilisator i tanken vil bidra til å ta opp enda mer plass.
2

Bruk en høyoktan drivstoff. Jo lavere oktan, jo mer alkohol som finnes i bensin, noe som vil tiltrekke seg vann og la mer fuktighet for å bygge opp i tanken.
3

Unngå å oppbevare bilen i en klam sted og /eller dekket med en presenning etter en lang tid. Alle disse faktorene vil bidra til rust oppbygging.
4

Eliminer noen rust som har bygget opp i tanken ved hjelp av en rust dissolver. Du må koble fra tanken, tøm det og koble alle åpninger først. Prosedyren innebærer vanligvis å helle en halvliter fosforsyre og en halv tankfylling av vann inn i tanken, propaganderte det, fordype det ut, gjenta dette med natriummetasilikat, og la tanken tom.
5

Påfør korrosjonsbeskyttende belegg materiale til innsiden av tanken; Kreem og redcoat er to eksempler. Hell substans inn i tanken, rotere beholderen inntil belegget dekker hele den indre overflate, og vente på at belegget å herde. Belegget har ofte en levetid garanti hvis det brukes riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106568.html

Previous:
Next:

motorsykler