Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bryte i en Harley Shovelhead Motor

The Shovelhead Motoren var en gang Harley-Davidson foretrukne motoranlegg og kan bli funnet på nesten alle V-twin-motor motorsykkel produsert av Harley-Davidson 1966 til 1984. Selv om Shovelhead - oppkalt etter spade-formede rocker bokser på sidene av topplokk - til slutt ble faset ut av utseendet på Harley Davidson Evolution motor, har sin design og arv tiltrukket seg en verdensomspennende følgende. I dag er Shovelhead motoren fortsatt tilgjengelig som en ettermarkedet reproduksjon, mange av de originale Harley-bygget motorer, derimot, er fortsatt i tjeneste. Dessverre, eldre motorer krever ofte en fullstendig gjenoppbygging å være brukbare, effektivt gjør det en ny motor. Før hver type motor kan plasseres i aktiv tjeneste, må det være "brutt" for å unngå for tidlig motorhavari i fremtiden. Du trenger
Shop fan
Ratchet
Spark plug socket
Skrutrekkere
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Parker MC på høykant stå og plassere en butikk vifte enten direkte foran eller på siden av motoren. Velg det høyeste fan innstillingen og styre luften på motorens sylindre.
2

Trekk tennplugg ledninger av begge tennplugger. Følg tennplugg ledninger til tenningen coil, deretter koble coilen fra motorsykkelen ledningsnett. Skru tennpluggene fra topplokk, med en skralle og en Plugghetter.
3

Fjern den øverste enden olje skjermen plugg, på høyre side av motoren under bakre sylinder pushrod cover, med en skrutrekker eller en skralle. Slå på tenningen og skifte til nøytral. Trykk på startknappen og hold den på plass i fem sekunder for å starte motoren, slipp deretter knappen. Gjenta til oljen er synlig over toppen slutten olje skjermen.
4

Skru den øverste enden skjermen plugg på plass. Trykk og hold på startknappen i fem sekunder for å sirkulere oljen gjennom motoren, slipp deretter knappen. Gjenta fem ganger, og slå av tenningen. Skru tennpluggene på plass og stram pluggene til 18-28 fot-pounds, med en momentnøkkel. Skyv tennplugg kabler over tennplugger, koble deretter tennspolen til motorsykkelen ledningsnett.
5

Åpne og lukke gasshåndtaket helt to ganger for å injisere drivstoff inn i motoren gjennom akselerator pumpen, deretter returnere gassen til sin helt lukket stilling.
6

Lukk choke og starte motoren. Juster motorens tomgangsturtall til 1200 rpm, ved hjelp av forgasseren stoppskruen. Åpne og holde gasspaken til å øke motorens turtall til 2000 til 2600 rpm i 15 sekunder, så la motoren gå på tomgang. Stopp motoren etter to minutter og la den avkjøles i 30 minutter. Gjenta dette trinnet to eller tre ganger.
7

Ta motorsykkelen for en kort prøvetur og opprettholde et motorturtall mellom 2400 og 3500 rpm så mye som mulig. Bo i et så lavt gir som mulig for å unngå lugging motoren under prøvetur. Unngå overfylte veier og stor trafikk. Sjekk motoren for oljelekkasjer ved endt prøvetur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111763.html

Previous:
Next:

motorsykler