Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2007 Harley 1200 Custom Sportage

Motoren i 2007 Harley-Davidson 1200 Custom Sportage bruker en spesielt formulert additiv pakke. Oljen smører de bevegelige delene under avkjøling av motoren ved å absorbere varme som den overfører til oljetanken hvor den stråler ut i atmosfæren. Vaskemiddelet komponent av oljen hjelper til å suspendere og bærer partikler, slik som metall-salt og karbon flak, til filteret hvor de forurensninger fjernes fra den olje-forsyning. Korrekt vedlikehold av Sportage olje er viktig å bevare motoren og hindre tidlig slitasje og komponentsvikt. Følg alltid Harley-Davidson anbefalinger for oljeskiftintervaller, bruke et kortere intervall hvis kjøretøyet brukes hardt eller i spesielt støvete forhold. Du trenger:
Butikk filler
Nut-driver set
Catch pan, fire Quart kapasitet
Olje-filter skiftenøkkel (HD part no. HD-42311 eller HD-44067-A eller tilsvarende)
3/8-inch skralle
Ratchet forlengelse
Nytt olje filter
New HD 20W-50 motorolje
4 liter ny HD motorolje
Vis flere instruksjoner

en

Start motoren. La oljen å nå full driftstemperatur. Parker sykkelen på hardt, jevnt underlag, og la den hvile på håndvending stand. Slå av motoren.
2

Fjern olje-lokket ved å trykke ned på hetten, deretter slippe den til å tillate det å dukke opp. Roter olje-lokket en kvart omdreining som du trekker den opp og ut av oljetanken er filler hullet. Rengjør peilepinnen med en butikk fille.
3

Finn motor-olje avløpsslangen henger ned under den bakre delen av motorhuset. Posisjon en fangst fat under motor-olje avløpsslangen.
4

Vri slangen-klemme skruen mot klokken med en muttertrekker til å løsne slangeklemme. Fjern oljepluggen ved å trekke den ut av avløpsslangen. La oljen renne helt fra oljetanken.
5

Sett tappepluggen i oljen avløpsslangen, og stram slangeklemmen sikkert med en mutter-driver. Tørk av tappepluggen og slange med en butikk fille for å fjerne gammel olje.
6

Plasser fangbrettet under fronten av motoren. Ta tak i olje fliter hjelp av olje-filter skiftenøkkel og en 3/8-inch skralle med en lang forlengelse. Roter oljefilteret mot urviseren for å bryte det fri fra filteret basen. Skru løs filteret og fjern det fra motoren. Tapp ut oljen fra det gamle filteret og kast filteret.
7

Tørk filteret base og omkringliggende områder med en butikk fille for å fjerne gammel olje. Sikre at alle pakningsrester fjernes fra filteret basen. Prime det nye oljefilteret med ca 4 oz. av ny motorolje for å minimere olje trykkoppbygging tid, og la oljen trekke inn i filteret element i noen minutter.
8

Påfør et tynt lag med ny HD 20W-50 motorolje til nye olje-filter pakning og spinne det nye filteret på filteret mount i klokkens retning inntil filter pakningen berører filter basen. Vri filteret en annen en halv til tre fjerdedeler av en sving for hånd.
9

Legg de resterende 3,6 liter ny motorolje til olje filler hullet. Installer olje-lokket inn i påfyllingshullet og vri den en kvart omdreining. Trykk lokket ned.
10

Start motoren. Observer turteller og lavt oljetrykk indikatorlampe å bekrefte det slukker når motoren når 1000 rpm. Slå av motoren. Inspisere olje-filter base og oljepluggen for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111097.html

Previous:
Next:

motorsykler