Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Frontruten Vs. Ingen frontrute Motorcycle Riding

frontruter ble introdusert til motorsykler en gang rundt 1928, etter Rohm and Haas begynte å produsere polymetylmetakrylat i Tyskland. Denne plasten ble omtalt som pleksiglass i Storbritannia og har også blitt markedsført som pleksiglass, Acrylite og Lucite. De første frontruter var små. I 1930 og 1940, fikk motorsykkel frontruter popularitet, spesielt med innføringen av store touring motorsykler. I dag, mange ryttere har sterke meninger om ridning med eller uten vindskjerm. Aerodynamikk og drivstofføkonomi

Motorsykler er ikke spesielt aerodynamisk eller drivstoffeffektive, spesielt stiler som har ryttere som sitter rett opp, slik som kryssere. Til tross for mange store slagvolum sykler får 40 mpg eller mer, fører til en oppreist rytter betydelig drag, noe som virker negativt drivstoffeffektivitet. Feste en frontrute til en motorsykkel avleder luften over og rundt rytterens kropp, redusere luftmotstand og bedre drivstofføkonomi.
Sikkerhet og værbeskyttelse

To av de viktigste årsakene til sitte på en motorsykkel med en frontruten skal holde vær, for eksempel nedbør og kald luft, og veien rusk og insekter fra å slå rytterens kropp, ansikt og hode. Riding uten en frontruten i kaldt vær tillater luften å ta direkte kontakt med rytterens kropp, rane den av varmen. En vindskjerm gir en luftpute som er relativt stille, dempe virkningene av den kalde luften. En frontruten vil også gi en viss beskyttelse mot nedbør, men selv med en vindskjerm en rytter blir våt hvis han rir i regnet. På riksveg hastigheter insekter og småstein som treffer en rytter kan være smertefullt, og distraherende.
P Hvis ikke riktig plassert en frontruten kan ha en negativ innvirkning på en rytter visjon. De fleste motorsykkel frontruter er utformet slik at en rytter ser over toppen. Noen høyere frontruter krever en rytter å se gjennom dem. Akkumulert smuss og døde insekter på frontruten kan svekke synet. Og i tåke og regn, kan visjonen også blitt mer skjult med en frontruten enn uten.
The Look og turen

Riders som foretrekker ridning uten en frontruten ofte sitere hvordan en frontrute påvirker utseendet av en motorsykkel, forstyrrer flyten av design. En annen kritikk av frontruter er at de begrense eller eliminere en av de beste delene av riding, følelsen av vinden i rytterens ansikt. En feil plassert frontruten kan også forårsake alvorlig vind buffeting til rytterens hode.

Riding på motorvei-hastigheter for en lengre periode uten en frontruten kan føre til tretthet som vinden er i direkte kontakt med rytterens overkroppen. Trykket generert av vind buffeting på slike hastigheter, selv med en full-face hjelm, kan føre til hørselstap.
Motorsykkel Funksjon

Noen stiler av motorsykkelen vanligvis kommer utstyrt fra fabrikken med frontruter. Sportsbikes med fairings generelt har frontruter som er integrert i kåpen. Touring sykler er også levert med frontruter vedlagt. Avgjørelsen av ridning med eller uten vindskjerm ofte kommer ned til den type ridning. Langtrekkende touring ryttere ofte finne oppveier fordelene ved en frontruten ulempene. Ryttere som bor i områder med kalde vintre ofte til en frontruten for å utvide sin ridning sesongen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111226.html

Previous:
Next:

motorsykler