Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytter jeg en Kawasaki KX 125 Fork Seal ?

125 KX , en del av racing linje med motocross skitt sykler som Kawasaki tilbyr, kan skilte med en kraftig to-takts 125 cc motor laget for å kjøre på en grusvei. De to gaffel sel på denne sykkelen er lokalisert i sentrum av forgaffelen . Forgaflene koble på forhjulet. En defekt gaffel forseglingen på en KX 125 trenger umiddelbar erstatning for å unngå faren for funksjonsfeil og muligheten for skade . Du trenger
Motorsykkel jack
unbrakonøkkel
Flat skrujern
Replacement gaffel segl
Vis flere instruksjoner
en

Hev KX 125 av bakken ved hjelp av motorsykkelen jack . Finn boltene på toppen av hver forgaffelen på det punktet der gaflene møte sykkelstyre . Løsne boltene med umbraconøkkel og dra i klemme av toppen av gaflene .
2

Lirk gaffel segl fra gaffelen med flat skrutrekker og skyv forseglingen opp gaffelen og deretter off gaffelen . Skyv den nye gaffelen tetningen på gaffel og trykk ned på den nye pakningen helt til tetningen låses på plass i sentrum av gaffelen .
3

Sett klemmen til toppen av gaflene og stram klemmen med umbraconøkkel. Trykk ned håndtaket bar et par ganger for å sikre at ingen gaffel oljelekkasjer fra gaffelen med den nye forseglingen på den. Dersom de nye tette lekkasjer , returnere den for en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107441.html

Previous:
Next:

motorsykler