Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Shadow VLX 600 Specs

The Honda Motor Co har vært en markant skikkelse i MC-bransjen i mange år, og tilbyr et komplett utvalg av sykler i en rekke forskjellige stiler. The Shadow, Hondas serie cruiser motorsykler, ble først introdusert i 1983 som en beregnet erstatning for Rebel serien. Mens Rebel fortsatte i off-og-på produksjonsserier, Shadow etablert seg som en sentral aktør i Hondas cruiser lineup. 2007 Honda Shadow VLX 600 er et godt eksempel på denne familien av motorsykler. Motor

2007 Honda Shadow idrett en 583cc firetaktsmotor enkelt overliggende kamaksler V-Twin motor. Denne motoren har en enkelt 34mm membran-type CV forgasser og flytende kjøling. Det er tre ventiler i hver sylinder, for en total av seks ventiler. Denne motoren har en diameter måling 75mm, og en 66mm slag. Den kompresjonsforhold på denne motoren er 9.2-til-1.
Transmission

2007 Honda Shadow VLX 600 er utstyrt med et bredt ratio fire-trinns manuell girkasse, og er drevet av en O-ring forseglet kjededrift.
Suspensjon & Bremser

forhjulet på Shadow VLX har 39mm teleskopisk forgaffel med 5,7 inches av reiser. Bakhjulet har et enkelt støt med en justerbar våren som tilbyr syv preload stillinger, samt 3,5 tommer med å reise. Forhjulet har en enkelt plate brems med en to-stempel caliper, mens bakhjulet har trommelbrems.
Dimensjoner og kapasiteter

The Honda Shadow VLX har en rake på 35mm, og en sti av 161mm. Det er akselavstanden er 63 inches, og det er sete måler opp på 25,6 inches høy. Den har en tørrvekt på £ 452., Og kan bære ca 2,9 liter vanlig, blyfri bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108119.html

Previous:
Next:

motorsykler