Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Harley Grips

Holde det fast grep om håndtakene på din Harley er en viktig del av å opprettholde kontroll over det. Bærehåndtak passere vibrasjonene fra motoren på rytterens hender. Derfor er det viktig å holde dem i form for å gi den hardt tiltrengte buffer for hender og håndledd - under de lange ritt, hjelper hver lille å legge til rytterens komfort. Friksjon forårsaket ved å gni grepene vil føre fatt å bære og bli tynnere og løs, nødvendiggjør deres erstatning. Du trenger:
skrutrekker
Torx skiftenøkkel
Bolts
Utility kniv
flat skrutrekker
Sandpapir
Cloth
selvklebende
Needle-nese tang

Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på et flatt underlag. Slå av motoren og sette den i gir.
2

Observer boltene og skruene i clutch eller brems forsamlingen. Bruk en skrutrekker eller en Torx fastnøkkel til å fjerne boltene på clutch montering, som er pakket rundt venstre håndtak. Separer den øvre og den nedre bytte bolig og plassere den vekk fra håndtaket. Bryteren boliger holder bryterne brukes til å styre motorsykkelen.
3

Place et håndkle på en teller. Legg alle frittliggende deler på håndkle slik at de ikke vil bli brutt eller roll off.
4

Skjær venstre grep nøye på langs, med en tapetkniv. Ta en flat skrutrekker og sett den mellom håndtaket og grep for å bidra til å få grep på. Ta sandpapir og en klut og tørk vekk eventuelle rester på håndtaket. Ved å gjøre dette, vil det nye limet laget får bedre tak.
5

Slide på den nye grep for å teste om kantene er justert med kanalen av clutch boliger. Skyv den av og spre limet inni håndtakene. Bruk fingrene til å spre limet. Ta hensyn til ikke legge for mye lim på håndtakene, ellers overflødig lim få på clutch huset.
6

Skyv grep på håndtaket ved å vri den frem og tilbake. Nivå det med kanaler av huset. Ta tak i håndtaket og klem den fast. Hold grep for en liten stund for limet å bånd.
7

Monter clutch forsamlingen. Plasser kanalen på bryteren boliger rundt grepet kanten. Justere plasseringen av koblingsspaken. Fest den med bolter, ved hjelp av en Torx skiftenøkkel.
8

Sett grep på høyre håndtak. Ta Torx skiftenøkkel og fjerne boltene som holder bytte bolig. Separer den øvre delen fra den nederste. Observere posisjonen til throttle kabler som nå er synlige og huske den eksakte posisjonen.
9

flyttes gass kabler vekk fra gassen foringen med nebbtang. Skyv og gli av både gass ermet og bytte bolig.
10

Avskåret grepet bruker verktøyet kniv, på samme måte som du gjorde i trinn 4. Rengjør området med sandpapir og klut, deretter bruker lim inn i høyre hånd grep. Skyv grep mens du roterer den på håndtaket. Rett og presse grep og vent et øyeblikk for limet å bånd.
11

Skyv den nye throttle ermet på håndtaket og fest de throttle kabler i deres posisjon. Sett tilbake bryteren huset og fest den på plass ved hjelp av bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107325.html

Previous:
Next:

motorsykler