Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Top Rated Motorsykkeldekk

Når dere kjører i høye hastigheter på en motorsykkel, en kvalitet sett med dekk kan bety forskjellen mellom en spennende tur og katastrofe. Heldigvis har MC-entusiaster vurdert og gjennomgått de beste dekkene tilgjengelig så din neste tur kan være en trygg en. Alle dekk er ikke skapt like, og den tryggheten en kvalitet sett med dekk bringer kan være verdt de ekstra pengene. Vurderinger

Rangeringen system for motorsykkeldekk er basert på last index nummer, hastighet indeksbokstav, og rør eller slangeløse kode. Hastigheten indeksbokstav er høyeste tillatte hastighet dekket er i stand til uten fare for rytteren. Andre faktorer som bestemmer motorsykkel dekk kvalitet er våte været funksjoner, trå liv, og dekk størrelse.
Bridgestone Battleax BT 016

Dette dekket kontinuerlige-strand stål belte gir den overlegen bump absorpsjon samt økt stabilitet. Den mønsterdesign er en S-formet spor utformet for å redusere støy og bedre håndtering i våte værforhold. Den Battleax også mottatt positive anmeldelser om sin holdbarhet og evne til å tåle høye temperaturer under tung bruk. Den Battleax tilbyr utmerket bruk livet og utmerket veigrep ved høye og lave hastigheter, ifølge Motorsykkel USA.
Dunlop Qualifier

Dunlop Qualifier har en maksimal trygg hastighet på 168 mph. Jointless bandet belte design teknologi gjør at Dunlop Qualifier å ha utmerket akselerasjon uten å ofre håndtering. Dunlop Qualifier varmes opp raskere enn andre dekk, og tre forskjellige polymerer stede i dekkets gummi sørger for det vil maksimere grep i både våte og tørre forhold, ifølge KneeDraggers.com.
Metzeler Sportec M -3/M-1

Metzeler Sportec M-3/M-1 yter jevnt godt i våte og tørre forhold, og kan skilte med utmerket veigrep og akselerasjon. Hva gjør Metzeler Sportec M-3/M-1 stå fra hverandre er dens holdbarhet. Motorsykkeldekk er beryktet for sin tendens til å slites fort ut. Den Metzeler Sportec M-3/M-1 ikke har dette problemet i den grad andre modeller gjør og kan telles på å holde seg i form når konkurrenten faller fra hverandre, ifølge Motorsykkel Daily.

Pirelli Diablo /Rosso

Utformingen av Pirelli Diablo /Rosso gir det flere fordeler fremfor andre dekk. Dens primære fordelen er dens utmerket stabilitet, men det også fungerer godt på andre områder som for eksempel jernbane og rask akselerasjon. Pirelli Diablo /Rosso ikke ri så glatt som noen andre high end dekk, men det er samlet en utmerket dekk, ifølge Motorsykkel USA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108296.html

Previous:
Next:

motorsykler