Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre bremseklossene på en 2006 Hyosung GT 250 Motorsykkel

En 2006 Hyosung GT 250 Motorsykkel er en Enduro motorsykkel fra Kina. Denne motorsykkelen har en 249 cc, fire -takts , væskekjølt motor. De fremre og bakre bremser er skivebremser og er i fri sikt , som de er festet til toppen av hver rotor . Hver rotor har to boltene som fester de calipers til rotorene , og utskifting prosessen vil være den samme for begge settene . Du vil trenge en beregning skralle sett og ca 30 minutter å erstatte begge settene . Du trenger:
Ratchet sett
Replacement pads
Vis flere instruksjoner
en

Park i 2006 Hyosung GT 250 motorsykkel på flat mark . Tillate bremsekalipere og rotorer avkjøles helt før du fortsetter .
2

Koble 10 mm -kontakten til skralle . Løsne de to boltene på forsiden av bremsekalipere . Trekk begge calipers av rotorene .
3

Trekk de to bremseklosser fra innsiden begge kalippere , ved hjelp av hånden din . Tvinge stempelet i midten av hver caliper inn i rammen av bøylen , ved hjelp av håndtaket på skralle .
4

Sett inn de nye putene inn i bremsekalipere . Plassere målepunktene på rotorene , og stram de to skruene , til de er tettsittende. Pumpe bremsene å stramme de nye putene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109620.html

Previous:
Next:

motorsykler