Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Leather Care produkter for Yamaha Saddlebags

Motorsykkel saddlebags må kunne tåle høye hastigheter, dårlig vær og konstant bruk, og derfor må være av høyeste kvalitet for å tåle de vanskelighetene av veien. Det er på grunn av dette at motorsykkel saddlebags er laget av topp kornet skinn som er ment å motstå alle disse potensielt skadelige problemer. Selv om topp-kornet skinn er tøft, er det ikke ødelegges, og må opprettholdes ved hjelp av lær omsorg produkter. Leather Cleaner

Leather renere er den mest avgjørende skinn omsorg produktet. Det renser smuss, fett, flekker og andre typer skitt som du kan finne på salveskene. Regelmessig rengjøring og vedlikehold bør skje omtrent en gang hver tredje måned for å fjerne buildup som kan ha samlet seg på saddlebags.
Leather Conditioner

En av de viktigste kvalitetene av lær er dens mykhet og fleksibilitet. Blir oljene i skinn har lov til å tørke opp, vil skinnet tørke ut og sprekke og miste disse etterspurte egenskaper. Ved å bruke skinn conditioner til salveskene etter rengjøring dem, kan du bidra til å gjenopprette og vedlikeholde disse oljer for å sikre at skinn holder seg mykt og holdbart.
Leather recoloring
< p> Selv med riktig vask og rens, kan lær bli falmet og slitt utseende. Med et skinn recoloring kit som inneholder en pensel og recoloring løsning, kan du "male" fargen tilbake på dine salveskene. Ved recoloring skinn, gjenopprette deg finishen, slik at du kan slå tilbake hendene på gang og gjør kofferten ser ut som ny.
Stain Remover
p Hvis din lær en eller annen måte blir farget, lær flekkfjerner kits kan du fjerne flekken uten å skade finish av lær. Disse spesiallagde produkter er designet for å takle skinn flekker, men de er ikke garantert å fjerne enhver flekk. Flekker som ikke kan fjernes med en flekkfjerner må dekkes med et skinn recoloring kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109482.html

Previous:
Next:

motorsykler