Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Down en motorsykkel Under en Floor Jack

Motorsykkel tie ned stropper er viktige verktøy for alle motorsykkel-entusiast. De kan brukes til å sikkert feste motorsykkelen til baksiden av en pick-up truck. Dette er nyttig spesielt når haling sykkelen på en lang tur. De brukes også til å holde sykkelen trygt mens du gjør reparasjoner på sykkelen. De fleste motorsykkel gulv knekter kommer med tie ned stropper inkludert. Hvis gulvet jack ikke har en, så det ville være lurt å kjøpe et slips ned stropp for motorsykkelen. Du trenger
Motorsykkel gulv jack
Motorsykkel hjulkile
Motorsykkel tie ned stropper (2)
Vis flere instruksjoner
en

Plasser gulvet jack under motorsykkelens løfte punkt. Se i motorsykkelens manual for riktig løfte punkt på sykkelen.
2

Plasser bremseklossen på motorsykkel hjulet som blir liggende på bakken etter å løfte motorsykkelen.

3

Løft forsiktig motorsykkelen ved å pumpe gulvet jack fot pedal. Sjekk om motorsykkelen sitter ordentlig på gulvet jack er heis salen før fullt heve motorsykkel.
4

Sikre motorsykkelen til gulvet jack bruker tie ned stroppen. Krok ene enden av båndet ned stroppen til en av gulvet jekkens løkker plassert på fronten av gulvet jekk (gulvet jekk har fire sløyfer). Plasser tie ned stroppen over motorsykkelen og hekt den andre enden av båndet ned stroppen på gulvet jack løkke på motsatt side.
5

Stram tie ned stroppen ved å flytte tie ned stroppen er skralle håndtere frem og tilbake for helt sikker motorsykkelen. Ikke stram tie ned stroppen (for å unngå skade på motorsykkel).
6

Gjenta trinn fem og seks for å feste motorsykkelen med den andre tie ned stroppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110452.html

Previous:
Next:

motorsykler