Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Motorsykkel Bagasjehylle

Motorsykler er stor for å rulle ned den åpne motorveien, men de er ikke så stor Hvis du ønsker å bære bagasjen. I motsetning til en bil, ikke en motorsykkel ikke har en koffert du kan bare lagre bagasjen i. I stedet, trenger du en motorsykkel bagasjebærer. Hvis du ikke ønsker å kjøpe et separat stativ, kan du lage din egen - forutsatt at du er i stand til å arbeide med metallplater. Når du er ferdig, vil du være i stand til å bære bagasjen på motorsykkelen. Du trenger
Metall
Metall shiffon
Målebånd
Drill med metall bit
Bolter
Metall brakett
Marker
papp

Vis flere instruksjoner
en

Bruk målebånd for å finne ut hvor mye plass du har. Motorsykkelen bagasjebærer vil vikle rundt bredden på setet og sveve ut over ryggen fender.
2

Lag en mal ved hjelp av papp. Tradisjonelt, bagasjehyller er rektangulær, med et innrykk som er utformet for å gi plass til baksiden av motorsykkelen sete. Fortsette å lage maler til du finner en du er fornøyd med. Det kan være lurt å måle størrelsen på bagasjen din også, for å være sikker på at det vil passe på motorsykkelen bagasjebærer.
3

Bruk markøren til å skissere malen på arket ditt metall.
4

har metallklips shiffon å klippe bagasjebrett ut av metallplater.
5

Klipp ut tre strimler av metall som er ca 2 inches høy og samme lengde som motorsykkelen bagasjebærer. Disse stripene kommer til å være på sidene av bagasjebrett som er der for å hindre at bagasjen fra å falle av
6

Bor hull for tre plateprofilene på hver leppe -. En brakett for hvert hjørne, og en hylle for midten. Bruk skruer og muttere for å feste dem til leppe.
7

Fest metall lepper til bagasjebrettet. Sett dem i posisjon, bruke markør for å markere hvor braketthullene må bores på rack, deretter bore dem. Etter du bruke skruer og muttere til å feste hver leppe til bagasjebrettet.
8

Sett bagasjebrettet på setet hvor det vil være. Du skal bruke fire boltene for å feste bagasjebrett på motorsykkelen. Disse boltene vil gå gjennom baksiden fender. Bruk en markør for å markere hvor hullene må gjøres på stativet.
9

Bor hull i bagasjebrettet. Plasser bagasjebærer tilbake på plass igjen, og deretter bruke en markør for å markere hvor skruehullene må gjøres i fender av motorsykkelen.
10

Bor skruehull i fender av motorsykkelen. Fest bagasjebrett til motorsykkelen, og bruk deretter boltene for å feste den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110451.html

Previous:
Next:

motorsykler