Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke oljenivået på en 1996 Suzuki 750 Katana

Olje er en motorsykkel levebrød, smøring av hele samlingen av bevegelige deler i motoren for å redusere skadelig friksjon. For å sikre at minimum olje kravet ditt 1996 Suzuki GSX750 Katana motor er oppfylt, har Suzuki innarbeidet en olje-nivå måle på motorens høyre veivhusdekselet. Dette tillater deg å kontrollere oljenivået med et blikk, noe som gjør det til et viktig skritt i din daglige pre-ride sjekkliste for å hindre at olje sult fra å bli et problem på veien. Du trenger
trakt
1 liter 10W40 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

starte motorsykkelen og la motoren varmes opp, tomgangskjøring det for tre til fem minutter. Sjekk tilstanden på dekkene dine, kjetting, lys og bremser i løpet av denne tiden. Stopp motoren etter at den har varmet opp.
2

Knel til høyre for motorsykkelen din og finn runde olje-nivå måler på høyre veivhusdekselet. Ta tak i motorsykkelen rett styre og rammen. Løft motorsykkel i en oppreist posisjon for å fylle olje-nivå måle med olje.
3

Observer oljenivået som måleren fylles. Etter en stund, bør oljen flate ut mellom øvre og nedre merker på måleren. For optimale resultater, bør oljenivået være på eller like over halvveis mellom disse merkene. Legg merke til oljenivået i forhold til merkene og sakte lavere motorsykkel tilbake på støtten sin.
4

Fjern olje-påfyllingslokket på toppen av høyre veivhusdekselet. Sett inn en trakt inn i filler halsen og sakte legge ny olje inn i motoren som trengs for å heve oljenivået. Hell små mengder olje i motoren og kontroller oljenivået igjen for å hindre overfylling. Fjern trakten og erstatte olje-påfyllingslokket når oljenivået er riktig innstilt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107115.html

Previous:
Next:

motorsykler