Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel Seat Base

Svært få tilpassede motorsykler er identiske, noe som gjør det vanskelig å finne et sete som ikke bare komplimenter motorsykkel, men passer det så godt. Dette fører mange sykkel utbyggere å dikte sitt eget sete fra glassfiber, på grunn av materialets lave kostnader og relativt enkel å bruke naturen. Gjør din egen sete starter med støping setets base til konturene av motorsykkelen. Å gjøre dette vil sikre et solid fundament for å støtte deg mens du rir. Forberedelse er avgjørende for å lykkes med dette prosjektet. Du trenger
papp
Blue malerens tape
Aluminum tape
Paper
Saks
Glassfiber klut
Automotive voks
Glassfiber harpiks
Permanent markør
Vinkelsliper
Vis flere instruksjoner
en

Fyll ut tomrommet mellom motorsykkelens seteskinnene, den delen av rammen er slangen som støtter setet, med papp.

2

Dekk til motorsykkel drivstoff tank, sete rails og bakskjerm med blå malerens tape for å gi en lett flyttbar lag med beskyttelse. Dekk blå tape laget med et ekstra lag av aluminium tape.
3

Dekk resten av motorsykkelen med plastduker sikret med blå malerens tape.
4 < p> Klipp et stykke papir i grov form av ønsket sete. Du vil bruke dette som en mal. Forme den ved hjelp av saks. Legge papir mal på motorsykkelens seteskinnene å sjekke malen størrelse. Fjern malen fra motorsykkelen.
5

Klipp fire stykker av glassfiber klut i form av papir mal, og etterlater et minimum av tre inches av ekstra stoff fra kanten av malen.

6

Coat laget av aluminium tape med en høy kvalitet automotive voks, med minst fire strøk.
7

Bruk en pensel til å belegge aluminium tape lag med glassfiber harpiks . Lå den første stykke fiberglassduk på harpiksen. Dab kluten lett med tuppen av pensel ditt før sin er helt mettet med harpiks.
8

Spre et annet strøk av harpiks over det første stykke glassfiber klut. Lå den andre tøystykket på harpiksen. Dab kluten lett med tuppen av pensel. Gjenta til du har laget fire suksessive lag av harpiks og glassfiber klut.
9

tillater glassfiber sete base for å herde i 12 til 24 timer. Løft setet bunnen av av seteskinnene.
10

Bruk en permanent markedet for å spore konturene av papir mal på glassfiber sete basen. Kutt overflødig glassfiber bort, ved hjelp av en vinkelsliper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108831.html

Previous:
Next:

motorsykler