Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Typer av Harley-Davidson motorsykler

I sin lange historie, har Harley-Davidson gjort sitt navn produsere motorsykler som tar lik nytte av tradisjon og innovasjon for å vinne beundring av MC-entusiaster. Mellom fullt utstyrt touring sykler, low-riding kryssere, flamboyant helikoptre eller skremmende syklistene, har Harley tilbys noe for alle, og mangfoldet av modeller i selskapets 2011 lineup eksemplifisert at mangfold. Sportster

En av Harley-Davidsons legendariske linjer, Sportster, tilbød sju modeller for 2011. Den Sportster XL883L SuperLow og Sportster XR1200X var helt ny for årsmodell. Den SuperLow og Iron 883 var entry-level Harleys, mens XR1200X, med justerbar fjæring, all-over satin svart finish og retro styling, satte i den øvre enden av Sportster linje.
Dyna og Softail

2011 Softail linjen fortsatte Harley-Davidson tradisjon for å lage modeller med skjulte støtdempere bak, noe som gir dem se en stiv-ramme sykkel uten å ofre komforten til et bakhjulsoppheng. De syv Softail-modellene varierte fra Fat Boy cruiser til Rocker C helikopter. Dyna linjen inkluderte fire modeller utstyrt med Twin Cam 96 motoren, inkludert the Street Bob, Wide Glide chopper og Fat Bob, en Softail sykkel med skjulte støtdempere bak.
Touring

For 2011 inkluderte Touring linjen åtte modeller som er utstyrt med frontruter og saddlebags for ryttere som trenger en motorsykkel egnet for langdistanse reiser. The Road King ble utstyrt med Twin Cam 96 motoren samtidig Road King Classic inneholdt Twin 103 Cam, en ny motor for 2011. The Street Glide okkupert den lave enden av Touring-serien, og Electra Glide Ultra Limited var på fullastet slutten av Touring spekteret.
VRSC, Trike og CVO
< p> Harley-Davidson tilbudt noen spesialitet linjer for å tilfredsstille de spesielle behovene til de mest krevende kundene. Den VRSC (V-Twin Racing gate Custom) linje for 2011 inkluderte Night Rod Special, en cruiser med en dra-stil styret, og V-Rod Muscle. Den Trike linjen inkluderte to tre-hjuls modeller, the Street Glide og Tri Glide Ultra Classic. Til slutt tilbød CVO (Custom Vehicle Operations) linjen fire high-end modeller med oppgraderte drivverket, tilbehør og maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111041.html

Previous:
Next:

motorsykler