Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en Shovelhead Push Rod

The Shovelhead er en motor som finnes i Harley Davidson motorsykler produsert mellom 1966 og 1984. Motoren støtstengene knytte kammene til ventilen og utgjør en integrert del av motoren. De støtstenger må justeres fra tid til annen for å holde hog fungerer optimalt. En tikkende lyd fra motoren vil indikere at støtstenger må justeres. Du behovet for å redusere lengden på støtstengene å utrydde problemet. Denne oppgaven er relativt enkel og kan gjøres som en del av motorsykkelen årlige vedlikehold rutine. Du trenger:
skrutrekker
Jack
2 nøkler (7/16 tommer)
Vis flere instruksjoner
en

Finn de støtstenger på høyre hånd side av motoren, rett bak luftfilter. Løft opp holderen klippene som holder dekselet rørene på plass med en skrutrekker.
2

Fjern dekselet rør. Du kan nå få tilgang til støtstenger. Stram støtstenger ved å skru dem med klokken for hånd. Dette vil forkorte støtstenger.
3

Roter motoren. Jekke opp motorsykkelen. Fjern tennpluggene. Plasser Harley i fjerde gir og rotere det venstre hjulet til cam er på det laveste lift punkt. Stram støtstenger flere til du kan flytte dem fra side til side, men ikke opp og ned.
4

Place de to 7/16 skiftenøkler over låsemutteren og skru til pushrod så mye du kan for solid løftere. For hydrauliske løftere, slå støtstenger lenger etter tre og et halvt til fire hele runder før du strammer låsemutteren. Gjenta trinnene for de andre tre støtstenger.
5

Roter motoren tilbake til sin opprinnelige posisjon. Bytt tennplugger og ta motorsykkelen utenfor knekt. Ta din Harley for en prøvetur og lytte å sørge for at den tikkende støy har stanset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111420.html

Previous:
Next:

motorsykler