Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Chain på en Tiger 1050

Triumph produserer Tiger 1050cc motorsykkel. Denne modellen er en sport-touring sykkel som gir komfort for lange turer. Motorsykkel kjedene overføre energi fra motoren til bakhjulet for bevegelse. Kjeden krever nok spenning så det ikke henger ned, men er ikke så stramt at det gjør bakhjulet vanskelig å slå. Kjeder som er for løs kan bøye tannhjulene og kjedene som er for stramt varme opp med ekstra friksjon og kan bryte. Triumph anbefaler den vertikale kjeden bevegelsen være 35 til 40 mm for de beste resultatene fra driften. Du trenger
Skiftenøkkel
Metric hersker
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen og plassere den på siden stativ.

2

inn en skiftenøkkel på venstre bakhjul spindel mutteren. Dette er den største mutter på den venstre siden av bakhjulet. Vri nøkkelen mot klokken for å løsne mutteren, men ikke fjern det. Løsne den høyre bakhjul spindel mutteren på samme måte.
3

inn en skiftenøkkel på venstre side låsemutter av kjedestrammertappen bolt. Låsemutteren foran bakhjulet innstillingshjulet bolten. Vri mutteren mot klokken rundt to omdreininger for å løsne den. Gjenta denne handlingen for å løsne høyre side låsemutter.
4

Drei regulatoren bolt på venstre side av sykkelen for å løsne kjeden og telle antall omdreininger. Løsne kjedet på høyre side av sykkelen ved samme antall omdreininger. Drei regulatoren bolter på hver side like mange omdreininger mot klokken for å stramme kjedet.
5

Stram de to låsemuttere med klokken på hver side av sykkelen for å beholde kjedet. Stram bakhjulet spindel mutteren på hver side av motorsykkelen.
6

Hold en beregning hersker opp til kjeden. Bevege den nederste delen av kjeden ned med en hånd og måle den vertikale bevegelsen av kjeden. Det bør bevege seg mellom 35 og 40 mm. Gjør eventuelle ytterligere justeringer for å løsne eller stramme kjedet til disse Triumph spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110660.html

Previous:
Next:

motorsykler