Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

GSXR 600 Srad Spesifikasjoner

Beskrevet som en "rå, involverer, galning på hjul" med MotorCycleNews, er det GSX-R600 SRAD ikke en eneste motorsykkel, men heller Suzukis GSX-R600 modeller fra 1996 til 2000. Med spesifikasjonene endrer seg svært lite mellom selv '96 og '00 modeller, fikk SRAD sitt kallenavn fra klistremerket på høyre side bak kåpen som sto for "Suzuki Ram Air Direct." Dette ram air system kan fortsatt bli funnet på Gixxers i dag - begrepet "Gixxer" er en annen vanlig Suzuki kallenavnet stammer fra utydelig av modellen betegnelsen "GSX-R" - men klistremerke, og deretter kallenavnet, forsvant etter 2000-årsmodell. Motor og girkasse

rå, høyt turtall motoren på GSX-R600 SRAD er en in-line firesylindret, 599cc monster som fungerer godt i de høye turtall, men har en tendens til å knele lavere i registeret. Den væskekjølte motoren makt er mest tydelig i sin høye kompresjonsforhold på 12.0:1. Denne høye andelen innebærer at Gixxer SRAD motor kunne presse en stor mengde luft og gass-molekyler inn i et mindre sylinderrom slik at motorens helt bokstavelig mer eksplosivt enn de fleste. Til slutt, bruker SRAD en seks-trinns girkasse og en kjede for å overføre makten til bakhjulet.
Bremser, hjul og Suspension

The Suzuki GSX-R600 SRAD modeller alle brukt 320 mm doble skivebremser på forhjulet og 220 mm enkelt disk på baksiden. Dekkene var standard størrelse for de fleste 600 klasse sykler, kommer inn på 120/70 ZR17 foran og 180/55 ZR17 bak i bilen. Suspensjonen var også typisk for modell år hvor den SRAD holdt sitt kallenavn, standard dobbeltsidig swing-arm bak i bilen og teleskopiske våren pre-load sjokk i front gjorde GSX-R600 en god racing maskin på nivå med andre sport sykler i sin klasse på den tiden.

Dimensjoner og vekt

En større jakt mellomvekt før det ble overhalt samme år det tapte SRAD klistremerke veier £ 383,6 Suzuki GSX-R600 SRAD overraskende lite for sin klumpete vekst. Setehøyden mellom 1996 og 2000 varierte veldig lett, i snitt ca 32,6 i, mens akselavstanden bodde stabil på 54,7 i alle fem årene. Alle disse specs sammen gjorde SRAD en overraskende smidig motorsykkel for hvor mye strøm det tilbys i det høye register.
Diverse
p Hvis du er interessert i å kjøpe en av disse kraftige maskiner, noen få diverse fakta kan være i orden. Drivstofftanken rommer 4,75 liter, og gir deg ca 140 miles per fill-up - avhengig av din kjørestil - og et gjennomsnitt på 36 mpg. Starteren, heldigvis, var elektrisk på alle SRAD modeller og fargevalg bodde noe konsistent med den tradisjonelle Suzuki Blå /Hvit får selskap av Rød /Sort, gul /svart og blå /gul alternativer, avhengig av året du velger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109559.html

Previous:
Next:

motorsykler