Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Excelsior Henderson

Riding en motorsykkel kan være en hyggelig måte å slappe av etter en lang arbeidsuke eller en god måte å spare penger på gass går til og fra dine daglige destinasjoner. Akkurat som alle andre motorkjøretøy, vil Excelsior Henderson motorsykkel tidvis har mekaniske problemer. Ved å gjøre en liten bit av feilsøking, kan du være i stand til å løse disse problemene uten å konsultere en mekaniker. Instruksjoner
1 p Hvis motoren ikke slår seg på eller bare forblir på i noen sekunder når du starter den, sjekk bensinmåler å sikre at det er nok drivstoff. Hvis tanken er tom eller lavt, fyll på drivstoff. Hvis dette ikke fungerer, sjekk drivstoff linjer for blokkeringer eller rusk som kan hindre drivstoff kommer inn i motoren.
2 p Hvis du merker en dam av lekker væske under motorsykkel etter at du parkere den, du kan ha en lekkasje i en av slangene. Sjekk alle slanger for lekkasjer og erstatte eventuelle slange som lekker væske. Hvis du oppdager du er lav på en bestemt væske, for eksempel olje, kan en lekkasje være den skyldige.
3 p Hvis du oppdager røyk fra eksosrøret eller om motoren går røffere enn vanlig mens du kjører motorsykkelen, kan du være lite olje. Parkere motorsykkelen og fjern motorolje cap. Du vil finne en peilepinnen på undersiden. Tørk den ren med en klut og dyppe den tilbake for å se på dagens nivå. Hvis det er under "Legg til"-linjen, tilsett olje til den er i området mellom "Add" og "Max" linjer.
4 p Hvis motorsykkelen ikke synes å være håndtering riktig eller hvis du hører merkelige lyder som kommer fra dekkene, kanskje du har lavt lufttrykk i dekkene. Stopp motorsykkel og undersøke dekkene for eventuelle sprekker eller punkteringer. Hvis du finner ingen, gå til din lokale bensinstasjon for å legge luft til dekkene, fylle hver til 36 PSI.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110666.html

Previous:
Next:

motorsykler