Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kan jeg la oljen renne ut av Harley Air dempere ?

De forgaffel på mange Harley - Davidson touring motorsykler er dempet av olje og trykk sammen med luft . Denne oljen kan og vil bli forurenset over tid etter rutine eksponering for elementene . Støv, smuss og lignende vil føre til slitasje på gaffel interne komponenter. Harley anbefaler drenering denne oljen som en del av rutinemessig vedlikehold etter hver 20.000 miles av ridning . Slipp Air Pressure

Det første trinnet er å nøye avlaste trykket fra forgaffelen . Det er to luftspjeld beslag mot baksiden av motorsykkelen , nær den høyre side av bakskjerm. Den fremtidsrettede mest passende er for forgaffelen . Fjern ventilen stammen fra dette passende med en ventil stammen verktøyet og la alt av press er tappet helt ut .
Tøm Fork Oil

For å drenere gaffel olje ut fra hver gaffel , vil det store avløpet skruen i enden av hvert gaffel må løsnes og fjernes. Plasser et avløp fat under gaffel på siden som du starter . Deretter kan du prøve å bruke en cross- tip til å løsne på festet på gaffelen .. Hvis dette ikke fungerer , må du kanskje ty til en hånd -opererte muttertrekker . Dette verktøyet er tilgjengelig på de fleste depot - stil Oppussing butikker og arbeider ved å kjøre den med en hammer. Dette vil definitivt bust løs skruen . Fjern det og la væsken renne. Gjenta prosedyren på den andre siden av motorsykkelen for å lukke ut drenering forgaffelen olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106851.html

Previous:
Next:

motorsykler