Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Fjerne Eksos på en V-Star 650

Yamaha V-stjerne 650 cruiser motorsykler brukt en forskjøvet, dual-skjerf eksosanlegg, ved hjelp av et par av eksosrør som går fra hver av motorens sylindre. En cross-over tube koble begge eksosrør hjelper motoren puste lettere, bedre V-Star ytelse og drivstofføkonomi. Men den bakre sylinder eksosrøret, cross-over røret og lavere lyddemper integrert i en enkelt brikke, kompliserer oppgaven med å fjerne og bytte ut eksosanlegget. Jobben er gjort enklere ved å fjerne avgassene i en bestemt rekkefølge. Du trenger:
Stikknøkkel
12 mm socket
5 mm unbrakonøkkel
Eksos pakninger
Window-rensing spray
Shop håndkle
Vis flere instruksjoner
Eksos Pipe fjerning
en

Park motorsykkelen på støtten sin og la den avkjøles i minst en time.
2

Løsne klemmene feste begge lyddempere til eksos rør, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Fjern lyddemperen festeboltene, ved hjelp av en pipenøkkel og en 12 mm stikkontakt.
3

Trekk den øvre lydpotten vekk fra den bakre sylinder eksosrør, for hånd. Wiggle lyddemperen fra side til side, til den er fri fra eksosrøret.
4

Skru den bakre sylinder eksosrøret bolter fra bakre sylinder, med en pipenøkkel og en 12 mm stikkontakt. Trekk den bakre eksosrøret ut av bakre sylinder, for hånd, og trekk den vedlagte nedre skjerf ut av foran sylinder eksosrøret.
5

Skru de fremre sylinder eksosrøret nøtter, ved hjelp av en pipenøkkel og et 12 mm-kontakten. Trekk eksosrøret ut av foran sylinderen, for hånd.
6

Trekk eksosrøret pakninger av både sylinder eksos porter og kast dem.
Eksosrøret Installasjon
7

Push nye eksos rør pakninger i både motor sylinderens eksos porter, for hånd.
8

Skyv den fremre eksosrøret i front sylinder eksos port. Løst skru eksosrøret nøtter på plass, med en pipenøkkel og en 12 mm stikkontakt.
9

Skyv den nedre lyddemperen inn foran eksosrøret, og skyv den vedlagte bakre eksosrøret inn i bakre sylinder eksos port. Løst skru de bakre eksos rør boltene på plass, med en pipenøkkel og en 12 mm stikkontakt. Skru den nedre skjerf monteringsbolten løst på plass, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
10

Skyv den øvre lyddemperen på den bakre sylinder eksosrøret. Løst skru lyddemperen montering bolt på plass, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
11

Stram de fremre eksos rør mutter til 14,5 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 12 mm stikkontakt. Beveg nedre lyddemperen og den bakre eksosrøret til de er på linje med den fremre eksosrøret og den bakre sylinder utløpsporten. Stram de bakre eksos rør bolter til 14,5 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 12 mm stikkontakt.
12

Stram lyddemperen festeboltene til 18 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 12 mm-kontakten. Trekk til eksospotten klemmer, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
13

Spray eksosrør og lyddempere med et vindu-rensing spray for å fjerne eventuelle fingeravtrykk eller olje fra deres forkrommet metall overflaten. Tørk av med en klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111465.html

Previous:
Next:

motorsykler