Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en Harley Seat på en XJ Motorsykkel

Yamahas XJ serie motorsykler ble produsert i løpet av tidlig 1980-tallet i flere forskjellige karosserivarianter. Mens flertallet av XJ-serien var sport-fokuserte maskiner, den Maxim 550 og 650 modellene trakk tungt på cruiser-styling gjort populært av Harley-Davidson. De Maxims ble utstyrt med en trappet ett stykke sete som var stor, men så rett på den tiden. Dagens Maxim eiere, men ofte foretrekker noe mer elegant og mer moderne, for eksempel et sete fra Harley-Davidsons Sportsters. Begge setene bruke en festeknast under nesen av setet, slik at du kan montere setet på Maxim din med noen mindre modifikasjoner. Du trenger:
tenningsinnstilling
Sportster sete
Cut-off wheel
Rotary verktøy
Blue malerens tape
Permanent markør
1/4-tommers borekronen
Elektrisk drill
Vis flere instruksjoner
en

Lås opp din Maxim sete låsen med tenningsnøkkelen, og løft setet opp og ut av rammen.
2

Sett setet ned ved siden av Sportster sete. Vend begge setene opp ned og sammenligne bredden av monteringstappene under fronten av setene. Trim Sportster setets fane med en cut-off hjul festet til en roterende verktøy, om nødvendig, for å matche bredden og lengden på Maxim setets kategorien.
3

Plasser Sportster setet på din Maxims ramme. Sett setet fane i lås under din Maxim gass tank. Legg merke til hvordan setet sitter langs rammens seteskinnene og fender, deretter fjerne setet. Trimme bort noen montering innleggene under bunnen av setet med roterende verktøy, hvis setet ikke hviler mot seteskinnene.
4

Cover bakre støtfanger med blå malerens tape. Reinstallere Sportster setet på Maxim din. Marker punktet at setets bakre festeknast berører toppen av bakskjermen med en permanent markør. Fjern setet igjen.
5

Bor et festehull gjennom bakskjermen på punktet merket i forrige trinn, ved hjelp av en 1/4-tommers boret og en elektrisk drill. Skrelle bort malerens tape.
6

Sett Sportster setet igjen. Sett inn en 1/4-tommers bolt og skive gjennom setets bakre festebraketten og bakskjerm. Skru en mutter på bolten er tråder under fender og skru det fast med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110750.html

Previous:
Next:

motorsykler