Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan til Mount Fieldsheer Oppbevaring

Montere Fieldsheer bagasjen på riktig måte kan utgjøre forskjellen mellom å ha en trygg og sikker motorsykkel utflukt og forårsaker en multi-bilulykke. Bagasjen kan du luksusen av å reise med essensielle elementer uten forlegenhet av stuffing lommene og motorsykkel jakke. Fieldsheer bagasjen, som kommer med fire spenner, må monteres riktig; det siste du ønsker er å få fart nedover motorveien og har dine personlige effekter fly på baksiden av motorsykkelen. Instruksjoner
en

Ta med den medfølgende spenne rundt metallstangen rett under motorsykkelens sete og gjennom spennen loop. Trekk enden av spennen tett for å sikre at bagasjen forblir intakt mens du sykler. Gjenta det samme knute på den andre siden av motorsykkelen.
2

Plasser Fieldsheer bag på halen av motorsykkelen. Lommene på vesken skal henge på siden av motorsykkelen.
3

Finn spenne som henger ned fra bagasjen og koble den til knyttede spenne som kommer fra metallstangen . Spenne den andre siden av bagasjen, så vel.
4

Ta de to gjenværende spenner og sløyfe dem sammen. Knuten vil være lik den knuten i trinn 1, der du må knute gjennom løkken i spennen. Den ferdige stroppen vil hekte over halen av motorsykkelen. Trekk det overskytende stroppene for å stramme spennene.
5

Tug på posen for å sørge for at alt er trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110749.html

Previous:
Next:

motorsykler