Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda 400F Float Specs

Større er ikke alltid bedre. Honda treårige løp av den berømte CB400F Super Sports er et godt eksempel på dette ordtaket. En modifisert CB350F, var 400F litt sveitsisk klokke av en motorsykkel. Alle som har ridd en eller kanskje til og lyttet til en, vet at det er spesielt. Med sin lille inline-fire-sylindret 408 ccm motor, pustet 400F gjennom en bunke med fire Keihin forgassere som bidro det til å synge sin 10.000 rpm redline. Fire-Stack

Fordi CB400F er en inline fire, med fire inntak på rad, og fordi den bruker fire individuelle forgassere i en så liten trang plass, er det fornuftig å koble dem slik at de ikke forstyrrer hverandre, er nøyaktig hva som Honda gjorde. Når den er koblet, er de av og til referert til som en "stabel", selv om de ikke er stablet vertikalt, men horisontalt koblet til den tverrgående montert motor. Mens noen inline multi-carb oppsett ikke er faste, med fire det er en nødvendighet for riktig flottørskål funksjon, blant annet.
Keihin 20 mm

CB400F brukes 20 mm, noe som betyr Keihen Forgasser venturien, eller et rør som tillater luft inn i sylinderen er 20 mm i diameter. Hver av de fire karbohydrater var 20 mm. Forgasseren blander gass og luft og leverer den til motoren via vakuum-trykk. I en multi-sylinder, multi-carb system, er det spesielt viktig at hver forgasser funksjon i kor. Så må hver forgasseren være nøyaktig synkronisert med de andre.
Float Bowl Specs

forgasseren float er en kritisk justering på en forgasser, og som de fleste andre skal justere forgasseren, hadde CB400F fire. Hver Forgasseren har et reservoar i bunnen. Reservoaret er en aluminium bolle, skrudd til forgasseren og forseglet stramt med en lekkasje-bevis pakning. Bollen eller "flyte bolle" fylles med drivstoff. Inne i hver bolle er en hengslet armatur laget av tynt metall, festet til en flåte. Det er en liknende anordning med flottøren ball og armene på baksiden av et toalett. For de forgassere å fungere fullstendig, hadde hver flottørskål å bli justert til nøyaktig samme høyde.
Justering

å justere flottøren boller på CB400F er Keihins, du må fjerne forgasseren stabelen, og sett den på en arbeidsbenk, opp ned, tappet for drivstoff. Fjern hvert av de fire float-boller. Trykk ankeret, flytte flottørskål opp og ned. Legg merke til at når flottøren beveges gjennom sitt utvalg av bevegelse, berører det et drivstoff ventil. Ved å forsiktig bøye armatur, justere flottørskål slik at den berører drivstoff ventil nøyaktig 21 mm fra forgasseren casing. Gjør dette for hver flottørskål, deretter montere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109657.html

Previous:
Next:

motorsykler