Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner oljefilteret fra en Suzuki 750 F Katana

Fjerne oljefilteret fra en Suzuki GSX750F Katana er en ganske enkel oppgave som synes mer komplisert enn det egentlig er. Den vanskeligste delen av jobben er å få til oljefilteret, som ligger mellom motorens eksosrør og skjult bak motorsykkelens plast ytterkledning. Mens det er mulig å fjerne oljen filteret uten å fjerne Fairings, vil mengden av gjennomførbar plass og de resulterende oljesøl gjøre ting verre. I stedet tar deg tid til å fjerne retten Underkåpen å gi åpen tilgang til oljefilteret. Du trenger
Torxnyckelsats
bunnpanne
Cap-style olje filter skiftenøkkel
Replacement oljefilter (Suzuki del # 16510-03600-x 07)
Vis flere instruksjoner
en

Ta til venstre Underkåpen fra motorsykkelen, med en umbraconøkkel for å fjerne kåpe er festeboltene. Separer venstre nedre kåpe fra høyre Underkåpen ved å fjerne plast popnagler. Trykk midt innlegg av pop nagle med en unbrakonøkkel og trekk klinke ut. Tilbakestille klinke for reinstallasjon ved å skyve klinke i spissen oppover, spratt sentrum innlegget ut fra toppen av klinke.
2

Finn oljefilteret på forsiden av motoren, mellom eksos header rør . Plassere en bunnpannen rett under oljefilteret. Ved hjelp av en cap-stil olje-filter skiftenøkkel for å fjerne oljefilteret, snu oljefilteret mot urviseren for å skru den. Trekk oljefilteret bort fra motoren og sett den i bunnpannen.
3

Installer en ny olje filter for hånd, skru filteret på plass til den sitter mot motoren. Trekk til filteret og ytterligere en halv-sving for å feste den på motoren.
4

Sett nedre venstre kåpe på motorsykkel, med en unbrakonøkkel for å stramme festeboltene. Fest venstre og høyre nedre fairings med plast popnagler. Sett klinke i monteringshullene og trykk på midten innlegg ned for å låse klinke på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107173.html

Previous:
Next:

motorsykler