Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan reparere en motorsykkel Horn

Akkurat som det er viktig å holde styringen og bremsene på motorsykkelen din i perfekt stand, slik at også det er viktig å sørge for at hornet er i utmerket stand til enhver tid. Hornet av en motorsykkel er avgjørende for å informere førere av lastebiler, biler og andre syklister som du er der du er. Om det er dag eller natt, er det alltid blinde flekker og områder der sikten er mindre enn perfekt, så sørg for at ditt horn er i optimal stand. Instruksjoner
en

Finn eksisterende horn i din motorsykkel motor også. Du må kanskje fjerne kick panel for å få tilgang til horn.
2

Gå under motorsykkelen din og finne bolten som holder hornet ned på plass. Du må kanskje bruke en lommelykt til å lyse opp området og finne bolten.
3

Monter pipenøkkel over bolten som holder hornet på plass og har en venn hold horn fortsatt. Vri nøkkelen til horn kan løftes av bolten fra innsiden av motorsykkelen.
4

Trekk fra hverandre ledningene som forbinder horn til motorsykkelens kretser. Hornet er nå fullt koblet slik at du kan fjerne det fra motoren også.
5

Koble ledningene til den nye horn til ledninger av motorsykkelen. Følg samme ledningsnett mønster du hadde den gamle horn.
6

Sett den nye horn inn i motoren godt over bolten og ordne hornet før du strammer den. Åpningen av horn skal vende ut og vekk fra føreren av motorsykkelen.
7

Trekk til bolten fra undersiden, mens vennen din holder den stødig fra toppen. Satt tilbake noen deler som du måtte fjerne for å få tilgang til horn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108307.html

Previous:
Next:

motorsykler