Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan tar jeg en slange ut av en Honda XR80?

Ingenting kan sette en demper på en god dag med ridning så mye som et flatt dekk. Enten du rir din XR80 å utforske en åpen sti eller gjør seg klar til å treffe racerbanen, kan en punktert slange være en avtale breaker. I en situasjon som dette, kan være i stand til å ta av hjulet og rør raskt holde deg i å kjøre i stedet for å sende deg pakking for hjem. Heldigvis gjør den bittelille XR80 indre røret endrer et blunk, forutsatt at du har tatt noen av de grunnleggende verktøyene som kreves med deg. Du trenger
Dirt sykkel stå
Pipenøkkel og stikkontakter
Wrench satt
Schrader ventil verktøyet
Replacement slange
Trykkluft
Vis flere instruksjoner
Wheel fjerning
en

Plasser motorsykkelen på en dirt bike stå å løfte hjulene ut av bakken.
2

Løsne bakakselen er lås mutteren med en socket skiftenøkkel. Løsne bremsen armlengdes låsemutteren på bakbremsen trommelen med en fastnøkkel og trekk bremsestangen ut av brems arm. Løsne kjeden Justeringsinnretning på endene av svingearmen ved hjelp av nøkkelen og trekke kjeden ut av det bakre hjulet i tannhjulet. Trekk bakakselen ut av svingarmen og senke bakhjulet til bakken.
3

Løsne forakselen er lås mutteren med pipenøkkel. Løsne bremsen armlengdes låsemutter på forsiden bremsetrommelen med skiftenøkkelen og trekk bremsestangen ut av brems arm. Trekk forakselen ut av gaffelen og senk forhjulet på bakken.
Inner Tube Replacement
4

Lay hjulet på siden og fjern kjernen fra ventilspindelen med en Schrader ventil verktøyet. Ved hjelp av en skiftenøkkel, fjerne låsen nøtter fra ventilstammen og hjulet er rim lås.
5

Skyv dekk ned for å lage et gap mellom dekk og kanten av hjulet. Sette inn et dekk jern inn i gapet, og trykkes fast mot midten av hjulet til en spak delen av dekket som over hjulet. Reposisjonere dekk jern og gjenta til hele øvre halvdel av dekket er fjernet fra hjulet.
6

Reach inn i dekket og trekke slangen ut av dekket og kast den. Pump opp ny slange delvis med trykkluft. Sett den nye slangen inn i dekket og skyv ventilen stammen gjennom rattet ventilen stammen hullet.
7

Skyv dekket ned mot hjulet. Bruk dekk jern for å trekke dekket over kanten av hjulet. Blås det indre røret til riktig dekktrykk med trykkluft. Trekk til mutrene på ventilstammen og rim lås med nøkkel. Installere hjulet på motorsykkelen i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107406.html

Previous:
Next:

motorsykler