Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Yamaha 2006 Roadstar 1700

Oljeskift i en 2006 Yamaha Roadstar 1700 er en rask og enkel prosedyre. Det er to forskjellige steder å tømme oljen fra og fylle den. Et oljeskift vil sikre at motoren er ordentlig smurt og alle bevegelige deler ikke bryte ned mot overoppheting. Alltid bytt filteret ved oljeskift da dette vil sikre at oljen får maksimal bruk. Du trenger
Motorsykkel stå
Socket satt
Stikknøkkel
Hex nøkkel sett
Drensvannsoppsamler
6 qts 20W50 syntetisk motorsykkel olje
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Balanse sykkelen på et stativ for å sikre sykkelen ikke velter. Sykkelen vil være lett å tippe om det er på stativ. Ta tak i setet ved sidene og trekk den av sykkelen. Dette vil utsette peilepinnen /oljepåfyllingslokket.
2

Finn de to avtappingspluggene under sykkelen. Det vil være en tappeplugg direkte under motoren på motoroljen renne pannen. Det er også en tappeplugg i bunnen av veivkassen. Plasser et avløp fat under både bunnpannne.
3

Skru begge dreneringspluggene med en pipenøkkel og en 17mm socket festet til skiftenøkkelen. La all oljen renne ut av formene. Denne prosessen vil ta opptil 15 minutter. Skru dreneringspluggene tilbake til avløpet pannen når prosessen er fullført.
4

Skru av oljefilteret plassert på motoren med en cap-stil olje filter skiftenøkkel. Spre en liten mengde olje til den nye filterpakningen. Trekk til filteret til sykkelen for hånd. Dette vil sikre at trådene ikke blir strippet ut av overtightening.
5

Finn plugg bak bakre sylinder og skru den med en 10mm hex skiftenøkkel. Hell i 3 qts av 20W50 motorsykkel olje inn i åpningen. Ved hjelp av en trakt vil bidra til å redusere sjansen for å gjøre et rot. Trekkes til med pipenøkkel.
6

Twist peilepinnen på toppen av motoren. Hell i de resterende 2 qts av olje i motoren. Tørk av peilepinnen med en ren klut og sett peilepinnen tilbake inn i motoren. Trekk den ut igjen og kontrollere oljenivået er mellom de to hash på peilepinnen. Hell i 1/4 qts mellomrom og sjekke til det viser fullt på peilepinnen.
7

Skru inn peilepinnen /oljepåfyllingslokket. Start sykkel og la den gå på tomgang i fem minutter. Slå sykkelen av og sjekke oljen igjen.
8

Skyv setet tilbake på over motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110109.html

Previous:
Next:

motorsykler