Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter Motorsykkel LED

LED, eller lysdioder, har blitt allment akseptert som en effektiv og energibesparende alternativ til tradisjonell belysning medier. Faktisk har LED blitt omfavnet av tilpassede motorsykkel utbyggere å styrke og fremheve sine kreasjoner. Med et bredt spekter av LED produkter tilgjengelig i ettermarkedet, velge en LED-belysning systemet koker ned til et spørsmål om smak. Vær advart, installere en LED system krever litt planlegging og teknisk kunnskap for å maksimere lyseffekter av lysdiodene og for å beskytte systemet fra skade. Du trenger til LED lys system
Grease-cutting renere
Butikk håndklær
Værbestandig tosidige tapen
Nylon strips
Vis mer Instruksjoner

1.

montere LED enheter på motorsykkelen slik at de vil belyse en spesifikk komponent uten å være synlig. Egnede områder er blant annet innsiden ansiktet av en bremsekalippernes, under bensintanken eller bak en ramme dekselet. Rengjør området med en fett-cutting renere og tørk med en klut.
2

Installer LED systemets kontroll modul i et passende område. I de fleste tilfeller kan modulen festes under setet eller bak et sidedeksel. Koble modulen til batteriet, feste modulen positive ledningen til batteriets plusspol først, etterfulgt av den negative.
3

Monter bryteren. Denne bryteren vanligvis er plassert nær sykkelstyret, eller lett tilgjengelige i rammen. Rengjør området med en fett-cutting renere og tørk med en klut. Monter bryteren til det valgte området ved hjelp av værbestandig dobbeltsidig tape. Følg motorsykkelens eksisterende ledninger til rute bryterens ledninger gjennom rammen til kontroll modul. Fest ledningene på plass ved hjelp av nylon strips. Koble bryteren til kontroll modul.
4

Monter LED enheten på det valgte området. Feste en strimmel av værbestandig dobbeltsidig tape til baksiden av LED-enhet. Trykk enheten på plass. Før LED-enhetens ledningsnett til kontroll modul, som følge av motorsykkelens eksisterende ledninger så mye som mulig. Plugg LED enheten inn i kontroll modul. Fest ledningene til motorsykkelens ramme eller ledningsnett med nylon strips. Gjenta etter behov til alle LED-enheter har blitt installert.
5

Slå på motorsykkelens tenningen og LED kontroll modul for å teste LED-enheter. Kontroller at LED-enheter er ordentlig koblet til kontroll modul hvis de ikke klarer å belyse. Justere plasseringen av de LED-enheter som nødvendig å fullstendig belyse den markerte komponenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107336.html

Previous:
Next:

motorsykler