Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Justere bremsene foran på din Harley

Gjennom årene ble Harley-Davidson motorsykler utstyrt med enten en trommel eller hydraulisk skivebrems foran systemet. Den eldre tromme-stil oppsett brukt en stålwire til å trekke et sett med bremseklosser mot bremsetrommelen. Over tid vil bremseskoen slitasje og kabelens naturlige tendens til å strekke resultere i en løs bremse-spak, som krever spaken til å bli trukket inn nesten til håndtaket for å bremse motorsykkel. Likeledes er skivebremser påvirkes av luft og kondensvann oppbygging innenfor det hydrauliske system. Mens trommelbremser kan justeres ved å stramme kabelen, må hydrauliske bremser luftes for å fjerne innestengt luft eller forurensninger. Du trenger
Tjenesten stå
Kombinasjonsnøkkel satt
Phillips skrutrekker
Momentnøkkel
plast container
hevert eller sprøyte
Bremsevæske
Box fastnøkkel sett
Tre meter, klar plast slange
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner
Front Drum Brake Justering
en

Løft motorsykkelens forhjulet opp fra bakken, ved hjelp en tjeneste stativ.
2

Spinn forhjulet for hånd og trekk foran bremsehendelen. Ideelt sett bør forbremsen engasjere så spaken passerer gjennom en fjerdedel av hele spekteret av bevegelse.
3

Trekk gummimuffen unna foran brems kabel adjuster, plassert bak venstre gaffel beinet nær styringsgruppen pivot. Løsne justeringsskruen lås, med en kombinasjon skiftenøkkel. Drei regulatoren med klokken for å stramme bremsen kabel, flytte bremsehendelen engasjement poeng unna håndtaket, eller drei regulatoren mot klokken for å løsne kabelen og flytte engasjement punkt nærmere håndtaket. Juster kabelen, etter behov, til bremsen engasjerer en fjerdedel av veien inn bremsehendelen utvalg av bevegelse når trukket inn
4

Spinn forhjulet igjen, denne gangen uten å trekke i bremsehendelen. Hjulet skal spinne fritt uten å dra på forsiden bremseklossene. Hvis den fremre bremsen henger eller hindrer hjulet fra spinning lett, løsne bremsen kabelen litt og snurre hjulet igjen. Trekk gummi ermet over bremseslangen adjuster hvis hjulet kan snurre fritt.
5

Løsne bremsen skoen pivot stud, som ligger på venstre side av forhjulet er bremsetrommelen, samt fronten aksel mutter, med en pipenøkkel. Ikke fjern stud eller aksel mutter.
6

Spinn hjulet igjen og dra fronten bremsehendelen så langt inn som mulig. Hold bremsehendelen på plass og trekk til bremsen skoen pivot stud fast mot bremsetrommelen. Stram forakselen mutter til 50 fot-pounds, med en momentnøkkel. Slipp foran bremsehendelen.
7

Spinn hjulet på nytt. Trekk den fremre bremsehendelen inn og legg merke til hvor langt bremsehendelen reiser før engasjerende bremsen. Juster bremsehendelen, ved hjelp av brems kabel adjuster, etter behov.
8

Fjern tjenesten stå og senke motorsykkel på sin side stå.
Front Skivebrems Air Blødning
9

Park motorsykkelen på sin side stå. Vri styret til høyre til forsiden brake master sylinder væske reservoaret, som ligger på høyre håndtak, er i jevn stilling. Dekk til drivstofftanken og sentrum av styret med en tung klut håndkle.
10

Ta av lokket og den indre membranen fra væske reservoaret, med en stjerneskrutrekker. Overfør den gamle bremsevæske holdt i reservoaret inn i en plast-beholder, ved hjelp av en hevert eller sprøyte. Hell i ny bremsevæske før reservoaret er 3/4 full.
11

Plasser en boks fastnøkkel over fronten bremsekalippernes lufteskruen, plassert enten på baksiden eller langs toppen av bøylen . Press en tre-fots lengde av klar plast slangen over enden av luft-skrue og skiftenøkkelen. Plasser den andre enden av slangen i plastbeholder.
12

Trekk gummistøvel av bremseslangen montering på baksiden av fronten brake master sylinder, hvis montert. Plasser en boks fastnøkkel over montering, deretter tett vikle en butikk håndkle rundt beslaget og skiftenøkkel. Trekk i bremsehendelen, og løsne beslaget en halv omdreining. En liten mengde luft og bremsevæsken siver ut fra det løsnede montering. Stram montering, deretter langsomt slipper bremsehendelen. Gjenta fire ganger for å fjerne luft fra den fremre hovedsylinderen. Nøye pakke butikken håndkle og ta av boksen fastnøkkel. Stram utrustning til 15 fot-pounds, med en momentnøkkel.
13

Etterfyll væske reservoaret til reservoaret er 3/4 full.
14

Løsne bremsen caliper lufteskruen en kvart omdreining, og trekk inn bremsehendelen i sakte å presse en liten mengde bremsevæske inn i den klare slangen Stram lufteskruen og sakte slipper bremsehendelen. Gjenta til fluidet fanget i slangene er lys gul i farge og har ikke lenger luftbobler eller rusk suspendert i den. Trekk til lufteskruen til 80 tommers-pounds.
15

Etterfyll væske reservoaret til bremsevæskenivået er i flukt med hevet trinnet kastet inn på baksiden av reservoaret, eller er 13/64- tomme, eller 5 mm, under toppen av reservoaret. Installere den indre membranen og lokket på væske reservoaret.
16

Pump foran bremsehendelen flere ganger. Du skal føle en økende mengde motstand når bremsehendelen flytter en fjerdedel av veien gjennom sitt utvalg av reiser. Rebleed frambremsen hvis du ikke føler motstand, noe som indikerer at luften er fortsatt fanget i bremsekretsen.
17

Tørk opp eventuelt sølt bremsevæske, ved hjelp av en klut. Vri styret til venstre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111634.html

Previous:
Next:

motorsykler