Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en Aftermarket Seat på lager Seat Rails

Mens de fleste tilpassede motorsykkel utbyggere vil vie mye av sin tid på å bestemme om go-rask deler og maling ordninger, kan setet spille en stor rolle i å legge mer stil til det ferdige motorsykkelen. Seat valg spenner fra de fjærende setene sett på mange bobbers og helikoptre til en kafé racer rase-sykkel-inspirert humped sete. Siden de fleste ettermarkedet setene ikke inkluderer montering maskinvare, må du dikte, sveis eller bolt parentes på motorsykkelens lager seteskinnene. Til syvende og sist, hvordan vil du montere setet meste avhenge av hvilken stil av setet, motorsykkelens ramme og dine egne evner. Du trenger:
pipenøkkel
Elektriske driller
Bolts
Skiver
Nylon lås nøtter
Sveiseutstyr
Vis flere instruksjoner
modellavhengig Seter
en

Undersøke motorsykkelens seteskinnene nøye for å se hvordan aksjen setet var montert. De fleste modellspesifikke ettermarkedet setene er støpt av aksjen sete pan gjør installasjonen enklere ved å tilby en nesten direkte swap ved å gjenbruke aksjen monteringsutstyr (tang, låsene osv.).
2

Sjekk posisjonene av festeenhetene på begge seter for å sikre at de er like. Hvis setene er en komplett kamp, ​​bolt maskinvaren på plass med en pipenøkkel. Hvis noen av festepunktene ikke stemmer overens, lage nye festehull for sete maskinvare med en elektrisk drill.
3

Fest setet til motorsykkelens seteskinnene. Slip setets tang inn i sporet på motorsykkelens ramme, som normalt finnes under bensintanken, senk setet på skinnene. Bolt setet på rammens festepunkter med en pipenøkkel, eller trykk setet ned for å lukke setesperren er låsen
Universal Glassfiber Seter -. Cafe Racer eller Flat-Track Seter

4

inn en strimmel av 1/2-inch til 1 tomme isolerende weatherstripping langs undersiden av setet til å gi en pute mellom setet og seteskinnene. Lå det nye setet på toppen av motorsykkelens seteskinnene. Se for sterke områder på rammen, for eksempel forsterkede seksjoner av rør, for å bore setefestet hull. Du trenger minst fire festepunkter, ett i hvert hjørne, for å gi de mest slitesterke grunnlaget mulig.
5

Drill direkte gjennom setet og rammen skinner på utvalgte punkter, ved hjelp av en elektrisk drill. Fjerne setet fra motorsykkelen.
6

Fest setet på motorsykkelens seteskinnene ved hjelp av et sett med bolter, skiver og nylon låsemuttere. Legg en skive nær bolt hode for å unngå sprekker i glassfiber sete, kjør deretter bolten gjennom seteskinnen. Slip en annen skive over den ende av bolten og løst skru en nylon lås. Trekk til bolter og muttere helt når alle fire sett har blitt installert.
Bobber-stil Sprung Reiser Seter
7

Place setets hengslet festebrakett på motorsykkelens seteskinnene nær bensintanken. Sjekk at det er nok plass mellom fronten av setet og bensintanken slik at setet for å bevege seg uten å berøre tanken.
8

Drill minst to hull gjennom festebraketten og seteskinnene med en elektrisk drill, en på hver side. Fest braketten på den seteskinnene ved hjelp av et sett med bolter, skiver og nylon låsemuttere. Legg en skive nær bolt hode, og deretter kjøre bolt gjennom braketten og setet jernbane. Slip en annen skive over den ende av bolten og løst skru en nylon lås. Trekk til bolter og muttere helt når begge settene har blitt installert. Som et alternativ, kan du sveise setets braketten på rammen.
9

Lag innlegg for setets fjærer, plassert på baksiden halvparten av setet, for å hindre fjærene sklir av setet skinner . Markere hvor fjærene ta kontakt med seteskinnene, ved hjelp av en permanent markør. Løft setet bort fra seteskinnene. Bor et hull gjennom merkede områder med en elektrisk drill. Sett et par av lange bolter med skiver gjennom bunnen av seteskinnene, og deretter plassere en skive og en nylon låsemutter over enden av boltene. Senk setets fjærer på de utsatte bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110417.html

Previous:
Next:

motorsykler