Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Riding Lover i Florida

Florida har tusenvis av miles av veier og et år 'round riding sesong som gjør det til et reisemål for motorsyklister. Men hvis du ønsker å sitte på en motorsykkel i denne tilstanden, er det lover du må følge. Fra verneutstyr for å sertifisering aldre, har denne tilstanden egne statuer for motorsyklister. Hjelm lover

En hjelm er ikke nødvendig å kjøre motorsykkel i Florida, med mindre du er under 21 år eller ikke har et minimum av $ 10.000 i sykeforsikring. Hjelmer er et viktig sikkerhetstiltak, imidlertid.
Øyevern

Øyevern er lovpålagt for alle ryttere på motorsykler i Florida. Goggles hindre rusk inn øynene dine og redusere vinden ren. Begge påvirke ditt syn på veien

Passasjerer

Passasjerer er tillatt;. Imidlertid en passasjer sete og fotstøtte kreves på alle syklene. De fleste motorsykler har både passasjer sitteplasser og foten pinnene posisjonert for en ekstra rytter.
Rider sertifisering

Fra 1. juli 2008 må alle nye ryttere fullføre en rytter utdanning kurs. Dette kurset omfatter sikkerhet kunnskap og rytter ferdigheter. Påtegninger fra andre stater er tillatt for overføring i Florida.
Sykkel Tilbehør

Alle syklene er pålagt å ha en fungerende bakspeilet. Blinklys er ikke nødvendig. Eksosanlegg kan ikke endres til å være høyere enn lyden som produseres av den opprinnelige fabrikken eksosanlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106980.html

Previous:
Next:

motorsykler