Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Chopper Prosjekter

Den "chopper" trend begynte da soldater tilbake fra andre verdenskrig begynte å tilpasse sine motorsykler - nesten utelukkende Harley-Davidsons. Trenden fortsatte gjennom post-Vietnam-krigen, da Chopper trend kolliderte med motkultur til å produsere "Captain America", den berømte chopper ridd av Peter Fonda i filmen Easy Rider. I de senere årene har Cafe Racer trend, vanligvis ved hjelp av britiske Bikes, og Chopper mani krysset stier med rikelig og pålitelig Honda. Populære modeller for Honda Choppers

Choppers er drevet av store motorer, så Hondas før CB750s fra tidlig 70-tallet ble sjelden brukt. De CB750s ble brukt til å lage inline firesylindrede helikoptre, snarere enn den typiske, V-twin, Harley-Davidson layout. Senere-modell Honda V-Twins, som Magna, gitt mer tradisjonelle motorer for Honda chopper prosjekter.
Typisk Honda Chopper Modifikasjoner

Begrepet "chopper" er brukt fordi motorsykkel rammer er kuttet, eller "hakket". To funksjonene er unike for helikoptre er en utvidet ramme og lange forgaffel, som sies å ha en masse "rake" eller vinkel, snarere enn de nesten loddrette gafler av sport-sykler. Resultatene av lange rammer og lange, rakey gafler er en motorsykkel som håndterer svært rolig. En annen endring er å fjerne den bakre svingarm og modifisere rammen slik de bakre akselbolter direkte til rammen uten bakhjulsoppheng i det hele tatt. Denne endringen, som de fleste chopper mods, er mer om stil enn funksjonalitet. De fleste andre Honda chopper mods er et forsøk på å skape en unik stil, ofte ved å fjerne så mange deler som mulig.

Moderne Honda Chopper Prosjekter

Mens vi vanligvis tenker på Honda Prosjekter som eldre motorsykler - 1980 eller eldre - populariteten til helikoptre har inspirert Honda å gjøre fabrikken helikoptre. I tråd med Harley-Davidson, er eiere oppfordres til umiddelbart å tilpasse fabrikken Honda helikoptre med tilbehør for å gjøre dem unike. Hondas "Fury" er den nyeste fabrikken helikopter for å gjøre en utmerket plattform for en tilpasset prosjektet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109389.html

Previous:
Next:

motorsykler