Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å hoppe starte en Suzuki Boulevard S40

The Suzuki Boulevard S40 benytter en 12-volts batteri. Selv om batteriet er omtrent halve størrelsen av en bil batteri, produserer den samme mengde spenning strømstyrke. Derfor kan du bruke en bil for å hjelpe hoppe starte batteri på motorsykkelen. Den vanskelige delen er å finne og få tilgang til batteriet. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Socket satt
Startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Ta av Allen bolten som fester den bakre delen av setet til bakskjerm. Bolten er mellom ryggen og baksiden baklys. Fjern den ved hjelp av en umbraconøkkel.
2

Fjern bolten som fester venstre side av setet på rammen av Suzuki. Bolten er plassert mellom setet og bolten som fester venstre sjokk til rammen. Fjerne det med en 10-mm-kontakten.
3

Fjern bolten som fester høyre side av setet på rammen av Suzuki. Bolten er plassert over bolten som fester venstre sjokk til rammen. Fjerne det med en 10-mm-kontakten. Duplisere dette trinnet på høyre side av motorsykkelen.
4

Trekk tilbake og opp på setet samtidig for å fjerne setet fra Suzuki.
5

Plasser rødt kabel-kontakt fra startkabler på den positive ("+") batteri kontakten på bilen. Plasser den andre røde kabelen kontakten fra startkabler på den positive ("+") batteri kontakten på dødt batteri på motorsykkelen plassert under setet.
6

Plasser svarte kabelen kontakten på genseren din kabler til den negative ("-") batteri terminal på kjøretøyet. Plasser den andre svarte kabelen kontakten fra startkabler på en umalt metalloverflate på rammen av motorsykkelen.
7

Start kjøretøyet, og la den gå på tomgang i flere minutter. Start motorsykkelen opp.
8

Fjern startkabler i motsatt rekkefølge som du festet dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109406.html

Previous:
Next:

motorsykler