Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer en ZR forgasser til EFI

En måte å øke ytelsen på din Kawasaki ZR er ved å konvertere drivstoff levering fra forgasseren til elektronisk bensininnsprøytning (EFI). En fullverdig konvertering inkluderer erstatte aksjen topplokk med hoder som har kompatible innsugsmanifoilene for EFI gasspjeldhus. Men dette kan være kostbart og i de fleste tilfeller unødvendig med mindre du setter opp sykkelen for konkurransen racing. En mer kostnadseffektiv løsning er å installere gass-body kits som er kompatible med aksjen Mikuni CV forgassere og en elektronisk styringsenhet (ECU). Konverteringen krever mekanisk sikkerhet og typiske MC-verktøy. Du trenger:
Metric socket og skralle
Skrutrekkere
unbrakonøkkel
CV throttle-body kits med injektorer
Lightweight fett
ECU boksen
Slip-on isolasjon
Kniv
Vis flere instruksjoner
Throttle Bodies og injektorer
en

Fjern rytterens sete og siden fairings eller siden deksler. Slå av drivstoff petcock på undersiden av gasstanken. Koble gass-tank drivstoff linje fra bensinpumpen. Fjern bensintanken for å få tilgang til CV forgassere.
2

Fjern luften boksen eller luftfiltre. Løsne drivstoff linjer fra hver forgasser og lagre slangeklemmer. Fjern aksjen CV caps fra hver forgasser med en skrutrekker. Trekk ut når gassen fjærer og throttle lysbilder fra de største boringer i hver forgasser.
3

Installer den medfølgende O-ringer i hver fordypning på injektoren hus fra settet. Smør hver bolig med en beskjeden mengde lett fett. Skyv hver bolig i de største hull på hver forgasser, noe som gjør at hvelvene tappene på den ytre enden av husene peker ned.
4

Installer den store O-ringen fra settet i sporet på hver forgasser hvor den CV caps ble fjernet. Fest injektor plater fra settet på hver forgasser med de medfølgende unbrakoskruer.
5

Smør den indre overflaten av åpningene i hver injektor plate. Installer en injektor i hver plate og fullt inn i injektoren hus. Sett på et gitt hold-ned klippet på den ytre ende av hver injektor. Fest klipsene med de medfølgende unbrakoskruer.
6

Installer den medfølgende drivstoff-rails med NPT fittings inn i induksjon portene på de ytre ender av hver injektor. Fest hver med de medfølgende klipp og Allen skruer. Fest en spennende drivstoffslangen til hver NPT fitting med de lagrede slangeklemmer.
ECU Box og Kabling
7

Koble den negative batterikabelen fra batteriet. Fest ECU boksen til øvre rammerør av motorsykkelen med den medfølgende klemmen. Boksen må vende ned slik at rytterens sete vil montere riktig.
8

Route hver av kontakter og ledninger fra ECU-enhet til de ytre ender av hver injektor. Skyv hver plugg inn de elektriske faner på en injektor.
9

Route de positive og negative fører fra ECU til de viktigste elektriske bar på motorsykkelen. Fest ledningene til de riktige kontaktene på bar.
10

Beskytt de viktigste delene av ECU ledningene til injektorer og den elektriske bar med slip-on (split rør) isolasjon som du kuttet til lengde med et verktøy kniv.
11

Koble den negative batteriet kabelen til batteriet. Sett på gasstanken og koble drivstoffslangen til drivstoffpumpen. Sett på rytterens sete og siden fairings eller siden deksler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111493.html

Previous:
Next:

motorsykler