Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for Bytte oljefilter på en Gold Wing 1800

Economics får frem det gjør-det-yourselfer i mange mennesker. Kostnadene ved å skifte olje i en Honda Gold Wing 1800 i en spesialitet butikk og med november 2010 inkluderer $ 50 til $ 75 pr time arbeidskostnader, eller mer, i tillegg til kostnaden av oljen og filter. I motsetning til oljeskift på en bil, oljeskift på en motorsykkel krever ikke heiser eller ramper, alle delene du trenger er innen rekkevidde fra en sittende eller huk posisjon. Du trenger:
Replacement Gold Wing oljefilter
Replacement metall knuse vaskemaskin
4 liter naturlig eller syntetisk olje
Olje filter skiftenøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Parker sykkelen på et plant underlag, helst betong. Start sykkel og la den gå i noen minutter for å la den gamle oljen å varmes opp slik at det vil renne raskere når det er tid.
2

Ta av motordekselet fra høyre side av sykkelen . Dekselet er festet til sykkelen i to områder omkring tre fjerdedeler av veien opp. Skyv dekselet innover ca 6 inches fra enten øvre hjørne. Sett en finger inn i åpningen og trekk den gjenværende hjørnet fra rammen. Gjenta denne prosessen med sidene av dekslet. Hvis du har en modell som også omfatter de tre skruene som fester frontdekselet, fjern disse skruene.
3

Slå av sykkelen. Plasser et drypp panne under sykkelen for å fange den gamle oljen. Ved hjelp av en skiftenøkkel, fjerne sump bolten på høyre side av motoren. På den andre siden av bolten vil være knuse skiven. Inspiser skiven for skader og sørge for at det ikke er skadet i fjerningen. Hvis du kjøper Honda merkevare erstatning filter, disse kommer med en ekstra forelsket vaskemaskin.
4

Fjern oljepåfyllingslokket, være forsiktig med å slippe gummi O-ring inn i motoren. Inspiser O-ring for skader. Kjøpe en ny en hvis du oppdager skader. Vent til oljen renne helt.
5

Fjern oljefilteret med olje filter skiftenøkkel. Skru det mot klokken bevegelse og fjerne. Bruk en ren klut eller håndkle for å rengjøre overflaten der oljefilteret sitter. Kast den brukte oljefilter i henhold til forskrifter for avfall i ditt område. Ta ut og rengjør peilepinnen og sett den til side.
6

Påfør en liten mengde av enten fett eller ren olje rundt det nye filteret gummi ring for å sikre en god forsegling. Bruke oljefilter skiftenøkkel eller en momentnøkkel med olje filter cap vedlegg, skru av filteret. Noen momentnøkkelen kits kommer med variert vedlegg som vil passe over oljefilteret. Momentnøkkelen brukes når filteret er i et vanskelig område å nå for en vanlig olje filter skiftenøkkel. Smekk størrelsen hetten på momentnøkkel som best passer filteret og skru av filteret. Erstatte sump bolt og knuse vaskemaskin og stram nok.
7

Etterfyll olje ved hjelp av en trakt. Hell tre av de fire liter olje inn i saken og sett peilepinnen å måle nivået. Noen Gold Wings trenger ikke en full fire liter, og overfylling kan skade motoren, så vær forsiktig. Hvis peilepinnen viser en "Full" lesning, sett den fjerde Quart side. Hvis ikke, hell litt mer i en liten bit av gangen og kontroller peilepinnen. Sett på oljepåfyllingslokket tett og se etter lekkasjer i og rundt sykkelen. Start sykkel og reinspect for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109043.html

Previous:
Next:

motorsykler