Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Trinn på Bytte Clutch på en Kawasaki ZX7

The Kawasaki ZX7 motorsykkel har det som kalles en "våt" clutch, er dette i utgangspunktet en annen måte å si at clutchen er dekket av olje. Clutchen benytter den friksjonen som genereres ved flere roterende plater for å overføre effekten fra motoren til transmisjonen platene er vekselvis lagt lagvis med en stålplate etterfulgt av en friksjonsskive. Stålplater inneholde tenner tenner på innsiden kanten mens friksjonsplatene har store tenner på utsiden kanten. Verktøy

kunne utføre denne oppgaven, må du ha et utvalg av Allen kontaktene på hånden sammen med ulike standard skiftenøkler og stikkontakter. Kjøp en bunnpanne å inneholde noe olje som lekker ut av clutch. Du vil også trenge flere butikk filler, en magnet på en pinne, og en flat skrutrekker. Hold en myk brettet håndkle ved siden av deg mens du arbeider, slik at du kan beskytte de delene du fjerner fra å bli ripete eller bulkete.
Tilgang til Clutch

Finn clutch kabelen som forbinder clutch aktivator på styret med bunnen av clutch dekselet, og fjern det. Unbolt metall clutch dekselet, og sette den på brettet håndkle. Inne i clutch montering, vil du se trykk plate retainer bolter i en sirkel. Disse boltene sitter inne av metall våren holdere. Fjern boltene, og trekk fjærene av av våren holdere.
Fjerne Clutch

Skyv trykkplaten ut til å avsløre en friksjon plate. Bruk pinne med magnet festet på slutten i kombinasjon med en liten flat skrutrekker til å lirke ut hver plate i clutch montering og fjerne det. Når du kommer til bunnen av forsamlingen, er den endelige plate du vil fjerne skal være en annen friksjon plate.
Installere ny clutch

Identifiser først friksjon plate i dine clutch reservedeler. Skyv platen ned til baksiden av clutchen kurv og nav. Installer en stålplate neste, og fortsetter å sette vekslende plater oppå hverandre før du installerer den endelige friksjon plate på toppen. Sett på trykkplaten sammen med fjærene og holderen bolter som holder den på plass. Ta clutch deksel av brettet håndkle, og skru den på igjen. Fest clutch kabelen til clutch aktivator på styret og bunnen av clutch dekselet. Ta motorsykkelen for en kort prøvetur for å se om erstatning clutch er justert riktig og sørge for at det ikke sklir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110786.html

Previous:
Next:

motorsykler