Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje i Primær kjedekasse av en Harley Softail

Mens de fleste MC-produsenter velger å huse motor og girkasse sammen, bruker Harley-Davidson en todelt motor og girkasse system for å drive sine motorsykler. Motorens utgangseffekt overføres til overføring gjennom den primære kjeden, som ligger bak en oljefylt deksel på venstre side av motorsykkelen. Akkurat som motorens olje forsyning arbeider for å redusere intern friksjon, væsken innenfor den primære kjedekasse reduserer slitasjen på kjedet og transmisjonens clutchplatene. Den primære væske må byttes hver 5000 miles for å sikre at din Harley-Davidson er klar til å ri når du er. Du trenger:
oljeavtappingsbeholder
3/8-inch unbrakonøkkel
Shop filler
Drain bolt O-ring
One Quart, Harley-Davidson Formula + Primær kjedekasse Fluid
momentnøkkel
T27 Torx skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Ta din Softail for en kort, 10-minutters kjøretur. Skifte gjennom alle fem gir, seks for nyere Softail-modellene, mens ridende på et moderat tempo. Park motorsykkelen på sin side stå, når du kommer tilbake, og la den avkjøles i 10 minutter.
2

inn en oljeavtappingsbeholder under den primære kjedekasse på venstre side av motoren. Skru den primære drain bolt fra bunnen av den primære kjedekasse, som ligger rett under den runde clutch inspeksjon cover, med en 3/8-inch unbrakonøkkel.
3

Fjern drain bolt O -ring og tørk av bolt tråder og tips med en butikk fille. Ta frem en ny O-ring på bolten og smør O-ring med Harley-Davidson Formula + Primær kjedekasse Fluid. Skru avløpet bolten inn i primære kjedekasse for hånd. Skru den bolten til 17 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 3/8-inch Allen socket.
4

Fjern runde clutch inspeksjon og pakningen fra den primære kjedekasse, med en T27 torx nøkkel. Løft motorsykkel i en oppreist stilling og hold det på plass. Fyll den primære kjedekasse med opp til én liter Harley-Davidson Formula + Primær kjedekasse Fluid. Ideelt sett bør væskenivået være i flukt med bunnen av clutch montering, som sett gjennom clutch inspeksjon porten med motorsykkelen i oppreist stilling.
5

Nedre motorsykkelen på sin side stå. Installere clutch inspeksjon dekselet og pakningen på den primære kjedekasse. Skru den øvre bolten på plass, med en T27 Torx skiftenøkkel. Installer den nederste bolt neste, deretter veksle mellom boltene i en stjerne-formet mønster. Stram boltene til 10 fot-pounds, med samme metode.
6

Seal din oljeavtappingsbeholder eller helle den gamle oljen i en beholder, og ta det med til din lokale Harley-Davidson reparasjon senter for resirkulering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111505.html

Previous:
Next:

motorsykler