Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan stille Loud Motorsykkel Rør

Å gjøre en motorsykkel roligere er en enkel prosess. Det er flere måter å gjøre en motor mykere, inkludert erstatte motoren med en roligere modell og legge til ekstra lyddempere til motorens eksos-systemet. Imidlertid er en av de enkleste måtene å myke opp lyden en motorsykkel gjør for å pakke den aktuelle lyddemper med nye materialer. Du trenger:
lyddemper nedpakking kit
Drill
Tape
Liten container
Hansker
Rivet pistol
Gummiklubbe
Vernebriller
Hørselsvern
Utility kniv eller saks
Vis flere instruksjoner
en

Fjern lyddemperen fra motorsykkelen ved å skru det fra baksiden av motorsykkelen. Legg alle skruer inne i en liten beholder, slik at du enkelt kan finne dem når du må bytte ut lyddemperen. Sett lyddemperen på en ren, flat overflate.
2

Pakk et par stykker av tape rundt en borekrone. Bruk hørselvern og vernebriller. Bruk av boret, og å bore hodet av naglen forbinder lyddemperen til endestykket. Trekk klinke ut av hullet. Du kan også rote klinke inni lyddemperen - bare sørg for å fjerne den før nedpakking lyddemperen
3

Sett hansker på.. Hanskene skal beskytte deg mot fett og andre forurensninger som kan være inne i lyddemperen. Det vil også hindre glassfiber kleber seg til hendene dine, som er ganske ubehagelig. Trekk forsiktig endestykket ut av lyddemperen. Du må kanskje napp på det en stund før det løsner. Et par slag med en gummihammer vil løsne lokket nok til å komme løs.
4

Trekk ut den gamle matte og kjerne fra innsiden av lyddemperen. Pakk den gamle matte og kast. Pakk den nye matten som fulgte med ompakking kit rundt lyddemperen kjerne. Tape matten for å holde den på plass rundt kjernen. Dersom matten er lengre enn lyddemperen kjernen, trimme den med saks eller et verktøy kniv.
5

Kontroller at det ikke finnes løse nagler eller metall biter inne i lyddemperen. Skift ut lyddemperen kjernen tilbake inne i lyddemperen. Sett på endestykket og bruke klinke pistol for å feste skjerf cap tilbake over enden av lyddemperen.
6

Fest skjerf til bunnen av motorsykkelen. Kjør motorsykkel for å teste den nye lyden. Støyen skal være merkbart mykere enn det var før.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107912.html

Previous:
Next:

motorsykler