Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Auxiliary Light Bar i en Harley Softail

Auxiliary lys barer støtte ekstralys og blinklys på Harley-Davidson Softail-modeller. Ekstralys, også kjent som passerer lys, øke mengden av lys projiseres foran motorsykkelen. Den økte belysning gir økt sikkerhet for føreren ved å forsterke hans evne til å se objekter i motorsykkelens banen, samt øke motorsykkelens synlighet til andre kjøretøy. Ved å erstatte rav-farget tåkelys for hvite ekstralys, øker du synlighet og sikkerhet i tåke og andre dårlig vær forhold. Installere ekstra lys bar med vanlige håndverktøy. Du trenger
Allen driver
Ratchet
Needle-nese tang
10 mm fastnøkkel
Socket satt
Kort stykke 5/16-inch inside-diameter drivstoffslangen
5/16-inch bolt
Slangeklemme
sidekutter
Gass kan
T40 Torx driver
Auxiliary lys bar
tommers-kilos momentnøkkel
Foot-pound momentnøkkel
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setet montering bolt på baksiden av setet med en Allen driver og skralle. Løft baksiden av setet og skyv setet bakover til den løsner fra rammen. Fjerne setet fra sykkelen.
2

Fjern sikringen blokk dekselet. Finn bensinpumpe sikringen øverst til venstre for sikring blokk, og fjerne den ved hjelp av nål-nese tang.
3

Start motoren. La den gå til den boder. Betjene starteren for en ekstra tre sekunder for å fjerne all gjenværende drivstoff press fra systemet.
4

samtidig dra oppover på krom drivstofftilførselen montering ermet og nedover på dieseltilførselen å fjerne det fra tank.
5

Fjern den negative batterikabelen bolt, med en 10 mm fastnøkkel. Fjern den negative batteriet kabelen fra minuspolen og plasser kabelen slik at den ikke berører terminal.
6

Fjern holderen mutter og skive fra instrumentet konsoll, ved hjelp av en skralle og socket. Løft instrument konsollen og kobler konsollen-ledninger blokk. Fjern instrument konsollen. Koble fra bensinpumpen kontakten fra toppen av tanken.
7

Sett inn en bolt inn i enden av en kort stykke 5/16-inch inside-diameter drivstoffslangen. Fest den med en slangeklemme.
8

Kutt drivstoff crossover slangeklemmesettet, ved hjelp sidekuttere. Fjern den løse enden av drivstoff crossover tube og raskt erstatte crossover røret med kort stykke drivstoffslangen samtidig dirigere drivstoff crossover røret inn i en bensinkanne. La drivstofftanken til å renne fullstendig.
9

Fjern den bakre tank montering bolt, med en T40 Torx driver. Fjern den fremre tank montering bolt og mutter, ved hjelp av nøkler. Trekk kontinuerlig lufteledningen forfra nippel. Koble den elektriske bensinmåler kontakten under venstre side av tanken, og fjerne tanken fra rammen.
10

Plasser ekstralyskaster bar og løst installere monteringsutstyr, for hånd. Plugg den ekstra lys og slå signal ledningskontakter inn koblingsblokkene på hovedsiden ledningsnettet nær fronten av den øvre rammen medlem.
11

stramme ekstra lys bar festeanordningen 72-120 tommers- pounds av dreiemoment, ved hjelp av en tomme-pund momentnøkkel og socket.
12

Plasser drivstofftanken på rammen. Skyv kontinuerlig vent linje på brystvorten. Koble bensinmåler kontakten.
13

løst installere den fremre tank montering maskinvare, posisjonering eikenøtt mutter på høyre side av rammen sett fra førerens perspektiv.
14 < p> Installer bak bensintanken montering skrue og skive gjennom tanken festeknast. Stram den til 18 til 22 fot-pounds av dreiemoment, med en fot-pund momentnøkkel og T40 Torx driver. Stram foran drivstofftanken monteringsbolten til 28-32 fot-pounds av dreiemoment, med en fot-pund momentnøkkel og socket.
15

Installer drivstoff crossover tube, og fest den med nye klemmer, med en tang. Smekk drivstofftilførselen kontakten på drivstofftanken. Plugg inn bensinpumpen modul kontakt.
16

Plugg i instrumentpanelet kablingskontakt. Installer i instrumentpanelet. Stram konsollen retainer mutter til 14 til 18 fot-pounds av dreiemoment, med en fot-pund momentnøkkel og socket.
17

Installer drivstoffpumpe sikring i sikringsskapet blokken, deretter smekk dekselet på plass .
18

Installer den negative batterikabelen. Trekk kabel-bolten forsvarlig, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel.
19

Skyv setet på plass. Monter og stram til baksetet montering skrue til 60-80 tommers-pounds av dreiemoment, ved hjelp av en tomme-pund momentnøkkel og Allen driver.
20

Fyll drivstofftanken med bensin. Sjekk for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111550.html

Previous:
Next:

motorsykler