Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Gaffelen Olje spesifikasjoner for 1978 Kawasaki KE250

Kawasaki Motors Corp, USA ( KMC ) har ikke alltid vært den diversifiserte rekreasjons bilprodusenten i dag . I utgangspunktet var selskapet segregert og hver divisjon håndtert separate oppgaver og områder av landet. I 1968 selskapene fusjonerte og dannet KMC å bli en stormakt i motorsykkel industrien . Motorspesifikasjon

KMC produserte KE250 med en to - takts motor . Riders kunne bruke elektrisk start eller manuelt "kick - start" på ensylindret motor . Den maksimale hestekrefter er 22,5 ved 6000 rpm for 250cc motor .
Fork /fjæring Specs

Kawasaki laget en todelt forstillingen består av en innkapslet våren montert i et annet rør . Den ytre røret er fylt med væske for å gi ekstra kjørekomfort og sikkerhet. Forgaffelen væske kapasitet er 4,9 oz . når påfyll en dreneringsslange , 05.03 til 05.06 oz . når du fyller en tørr gaffelen .
Egenskaper

Kawasaki KE250 er en dual -purpose motorsykkel, også kjent som en enduro . KE250 motorsykler arbeide på gater og motorveier , uavhengig av gradering materialet og om veien er asfaltert eller ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110627.html

Previous:
Next:

motorsykler