Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor du kan installere D-ringer i en motorsykkel Trailer

Installere D-ringer i en motorsykkel trailer kan hjelpe deg å holde syklene trygt under transport. Nøkkelen er å installere dem riktig. En mislykket tilkobling mellom en D-ring og et verktøy trailer forårsaker tie linjer som fester lasten til å løsne. Dette kan føre til omfattende skade på både trailer og motorsykler. Montering av D-ringene på de riktige stedene sikrer du unngå kostbare skader. Du trenger
4 bremseklosser
Målebånd
Blyant
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en bremseklossen foran to trailer dekk. Plasser en bremseklossen bak to trailer dekk.
2

Crawl under sikret trailer. Bruk et målebånd for å måle avstanden fra bakre støtfanger montert på tilhengeren til gulvet støtter som går på tvers av tilhengerens bredde. Skriv ned hver måling. Flytt til toppen av tilhengeren gulvet.
3

Hook slutten av målebånd på støtfangeren og trekk målebåndet langs toppen av tilhengeren gulvet. Markere plasseringen av hver trailer floor støtte på gulvet med en blyant. Mål bredden av tilhengeren gulvet ved hvert støttested. Dele måling på to for å finne midten av tilhengeren.
4

Mål opp og plassere merker på tilhengeren gulvet. Sørg for at merkene er like langt fra sentrum av tilhengeren.
5

Monter D-ringene i skjæringspunktet mellom den støtte og fjerne off-center merkene å sikre at de har nok styrke til å holde motorsykkelen (s) sikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110626.html

Previous:
Next:

motorsykler