Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

High-Performance Products for en 1991 Honda GoldWing

The Honda GoldWing 1500 fra 1991 har en rekke ettermarkedet alternativer for å øke ytelsen. Noen alternativer øke hestekrefter og dreiemoment på sykkelen og andre forbedre håndtering og kontroll. Riktig sykkel vedlikehold er også viktig for ytelsen til GoldWing og bør utføres i henhold til produsentens anbefalinger. Ytelse Eksos

Å la eksosutslipp å flyte lettere fra motoren øker ytelsen ved å redusere mottrykket på stemplene. Dette betyr mindre makt er bortkastet på å skyve eksosen. Eksosanlegg har fordelen av å øke motoreffekten uten å ofre drivstofføkonomi. Torqmaster Rør gjør en serie med ytelse eksos for GoldWing, inkludert Torq Loopz.
Rotorer

Legge til ekstra strøm til sykkelen vanligvis krever en oppgradering til bremsene og rotorer for sikkerhet og kontroll. Ekstra lys, boret rotorer redusere vibrasjoner og bidra til å fjerne støv, vann og skitt fra bremseklossene. Dette hjelper sykkelen stoppe mer pålitelig. EBC gjør en serie med rotorer kalt X og XC for en rekke motorsykler som Goldwing. Ifølge EBC, deres rotorer er lettere og gir høyere friksjon enn vanlige rotorer.
Dekk

Dekkene er sykkelen tilknytning til veien. Styrking hestekrefter og ytelse er viktig så lenge motorsykkelen kan trygt ridd. I tillegg til å sjekke dekktrykket, holde dekkene rene, og jevnlig sjekke dekkene for skader, kan ytelse dekk bidra til å gjøre en forskjell i sykkelrittet. Det finnes en rekke ytelse dekk tilgjengelig for GoldWing fra Honda, Conti Motion, Avon Cobra Radial, og Shinko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109352.html

Previous:
Next:

motorsykler