Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Trailer Storage Ideer

Det er mange forskjellige måter å lagre materiell i og på en motorsykkel trailer. Ulike deler av tilhengeren kan brukes til visse gjenstander som verktøy, utstyr, deler, utstyr, kjemikalier, væsker og moderne nødvendigheter. Legge lagringsplass til en motorsykkel trailer skaper organisasjonen, noe som er viktig når du reiser og /eller racing. Motorsykkel trailer lagring kan du også bære ekstra elementer i tilfelle du støter på et sammenbrudd sammen med riktig sikkerhetsutstyr og førstehjelpsutstyr. På veggene

Veggtepper kan være nyttig i en lukket tilhenger. Det finnes mange typer stativer og hyller som kan kjøpes eller gjort å henge for lagring. En nyttig element er et papir håndkle holderen. Dette er laget for en boks med butikk håndklær med en åpning i bunnen slik at noen til å lett trekke ut en fille når det trengs.

Annen viktig oppbevaringshylle er en kjemisk stativ. Dette er et stativ som holder de mest brukte kjemikalier, som normalt kommer i flytende form. Monter dette stativet på et høyere nivå, utilgjengelig for små barn.

Skap er en nødvendighet for lagring av store gjenstander, og kan festes direkte i veggen. Et sett med lette, kompakte kabinetter vil bidra til å lagre nok av elementer der de er ute av veien, men likevel lett tilgjengelig. Alt fra verktøy og utstyr til næringsmiddel kan lagres i overskap.

Broom, belte og tie-down holdere fungerer fint for å holde disse elementene sikker og klar når du trenger dem. Dette eliminerer også belter og tie-downs fra å bli flokete, som er et vanlig problem.
Tire Rack

Mange ryttere har forskjellige sett med dekk som er nødvendig for forskjellige typer terreng og racing. I stedet for at disse ekstra dekk liggende rundt i tilhengeren, vil den beste løsningen være å ha et dekk stativet. Normalt ville dekk stativet monteres på hodet (i front) av tilhengeren. Dette er gunstig fordi dekkene er ganske store, i tillegg, det holder alt organisert, dekkene i orden og klar når du trenger dem
Generator Storage

. Det er mange forskjellige steder å lagre en generator. En av de mest populære steder vil være på tungen av tilhengeren. Dette holder en klumpete generator ut av veien slik at maksimal lagringskapasitet. Det hjelper også fra å måtte flytte generatoren rundt. Når det er på tungen på traileren det kan vanligvis holdes der fordi strømuttak er normalt på hodet av tilhengeren. Hvis regn blir en faktor, vil generatoren må lagres mot slutten av traileren der det raskt kan bli flyttet inne i tilhengeren eller du kan gjøre innkvartering ved å skaffe en umiddelbar pop-up ly eller tildekning.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106761.html

Previous:
Next:

motorsykler