Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre BMW Gear Oil

BMW anbefaler at deres motorsykler motta et tannhjul oljeskift hver 600 miles under tung bruk. Dessverre, betaler en motorsykkel mekaniker til å skifte olje så ofte kan være dyrt og tidkrevende. I stedet for å vente på å betale noen andre for å opprettholde din sykkel, holde den i god kjøreklar stand ved endring av girolje selv. Du sparer tid og penger, og vil komme tilbake på veien en hel masse raskere. Du trenger
Basic socket satt
Torx skiftenøkkel satt
Momentnøkkel
Ny girolje
Målebeger
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner

en

Sett din motorsykkel på sitt senter-stand. Nesten alle BMW motorsykler har en;. Men hvis din ikke, støtte den opp slik at bakhjulet kan fjernes
2

Bruk en pipenøkkel til å fjerne festeboltene på bakskjermen hvis Sykkelen er utstyrt med det. Alle GS modeller har en fender holdt av to bolter mens andre modeller ikke har en i det hele tatt.
3

Fjern bakhjulet ved å løsne og fjerne de fem slepe nøtter med en pipenøkkel. Bruk en Torx fastnøkkel til å løsne og fjerne bremseklosser bolter. La bremsekalippernes å henge fra rammen av motorsykkelen.
4

Fjern de to hastighetsføler festebolter bak bremse rotoren med en Torx skiftenøkkel. La fartsmåleren henge fra rammen med bremsekalippernes. Sett en oljepanne under oljen renne bolt på baksiden av svingarmen.
5

Bruk en Torx fastnøkkel til å fjerne oljen renne bolten. Olje vil komme ut av svingearmen. La oljen renne ned i pannen til det er ingen igjen i svingarmen. Skift olje renne bolten og stram den til 40 Newtonmeter (Nm) med en momentnøkkel.
6

Bruk et målebeger til å måle ut 0,22 liter girolje. Hell oljen i svingarmen gjennom høyre fartsmåleren hull, der du fjernet en bolt tidligere.
7

Fest fartsmåleren med de to torx-skruer fjernet tidligere. Fest bremsekalippernes til swing arm ved hjelp av en Torx skiftenøkkel. Bruk en pipenøkkel for å installere bakhjulet og trekke til mutrene. Sett på bakskjermen med de to fender festebolter fjernet tidligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106762.html

Previous:
Next:

motorsykler