Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Dynamo på en 1984 Yamaha 1000

Yamahas 1984 Virago XV1000 brukt en todelt dynamo som grunnlag for sin ladesystem. Systemet besto av en stator og en permanent-magnetisert svinghjul festet til motorens veivaksel. En elektrisk strøm føres gjennom de tett sår kobbertråder som omgir statoren. Statoren ble manipulert ved å rotere magnetiske krefter - laget av svinghjulet - å generere en konstant spenning. Et tap i Virago er lading evner ofte oppsto da stator er spoler ble skadet. Du trenger:
10 mm og 17 mm socket
Stikknøkkel
oljeavtappingsbeholder
5 mm unbrakonøkkel
Stator
veivhusdekselet pakning
Momentnøkkel
trakt
10W-30 motorolje, 3 qts.
Vis flere instruksjoner
en

Parker Virago på sitt senter stand. Starte sin motor og la den hvile i stedet for tre minutter. Stopp motoren og la den avkjøles i 10 minutter.
2

inn en olje-dreneringspanne under avløpet bolten nederst-front hjørne av motoren. Skru avløpet bolten, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel, tømme motoren for olje. Skru drain bolt på plass, og stram den til 32 fot-pounds med en momentnøkkel.
3

Løft fronten av setets pute ut av Virago sin ramme rails og skru setets festeboltene, bruke en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft fronten av setet opp, og dra setet fremover til kategorien under baksiden av setet er løslatt fra Virago er rammen
4

Trekk dekselet på venstre side -. Ligger like nedenfor sete - av rammen. Dette gir tilgang til Virago elektriske ledningsnettet.
5

Skru boltene fra omkretsen av venstre veivhusdekselet, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk dekselet og dens pakning av av motoren for hånd. Skru den stator er festeboltene fra innsiden ansiktet til venstre veivhusdekselet, bruk en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk statoren av dekselet. Følg statoren ledningsnett fører til Virago ledningsnett, trekk ut kontakten
6

Bolt en ny stator på innside av venstre veivhusdekselet med en 5 mm unbrakonøkkel.. Stram boltene til 14 fot-pounds, med en momentnøkkel. Route statoren ledningsnett ledelsen gjennom kanalen kuttet i bunnen av dekselet.
7

Plasser en ny veivhusdekselet-pakning på motoren, etterfulgt av venstre veivhusdekselet. Skru venstre veivhusdekselet er boltene på plass med en 5 mm unbrakonøkkel. Stram boltene til 7 fot-pounds med en momentnøkkel. Route statoren ledningsnett fører opp gjennom Virago er rammen og inn i ledningsnettet.
8

Trykk på venstre side dekslet inn i maljer langs siden av Virago er rammen. Sett tappen på baksiden av setet i sporet kutt i Virago bakre støtfanger, legge setet på rammeskinnene. Skru setets festebolter på plass med en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
9

Skru av oljepåfyllingslokket fra toppen av venstre veivhusdekselet. Fyll motoren med 3 qts. av 10W30 motorolje, ved hjelp av en trakt. Skru av oljepåfyllingslokket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110795.html

Previous:
Next:

motorsykler