Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Skrap Foot Pegs

En av de største gledene ved ridning en motorsykkel er funnet i lener maskinen igjen i en sving. For de fleste ryttere, kan "cool" faktor på et dyp nedleggsvinkel økes ved følelsen av deres foten pinnene skraping på asfalten. Riktignok kan dette gjøres ved å pitching motorsykkelen på sin side med en aggressiv presse på styret, men dette kan produsere en dramatisk gnistregn og en resulterende krasj. Mestre kunsten svinger - navigerer en sving effektivt - kan hjelpe deg hjørne trygt selv når du gjør det så tett at motorsykkelen fot pinnene lett skrape asfalten. Du trenger
praksis område
Kjegler
Vis flere instruksjoner
en

Velg et stort praksis område som er fritt for hindringer og trafikk. Sett opp en rekke kjegler for å skape et praksis "U-formet sving" i midten av praksis område, bestående av to rette seksjoner forbundet ved en buet del. Ideelt sett bør rette deler av svingen være ca 50 fot lang, med den buede delen ca 30 meter bred. Plasser par kjegler i endene og på 3/4 poeng til de rette delene for å tjene som markører.
2

Accelerate til en behagelig fart mot slutten av det rette partiet. Plasser motorsykkelen på utsiden av svingen, den siden av veien lengst fra retning av svingen.
3

Nedre hodet, overkroppen og hoftene og bevege seg bort fra sentrum av motorsykkelen, i retning av svingen, som du nærmer deg 3/4 poeng på den rette delen lengde. Snu hodet og ser på innsiden av svingen, den side av veien nærmest retningen av svingen. Hold øynene fokusert på dette punktet.
4

Lukk gass og brems som du passerer 3/4 poeng på den rette delen. Hold øynene fokusert på innsiden av svingen. Slipp bremsen når du nærmer deg slutten på den rette delen.
5

Start i mot som du nærmer deg slutten på den rette delen. Presse frem litt på styret som er nærmest tur til å countersteer inn i sving. (Dette presser avrundet forhjulet på sin side, noe som gjør fjæringsvei en litt lengre avstand å gjøre en revolusjon og forårsaker sykkelen til å helle.) Flytt motorsykkel så nær innsiden av svingen som mulig. Opprettholde trykket på styret eller skyve styret videre som trengs for å fullføre svingen. Snu hodet og øynene dine til slutten av svingen. Foten pinne vil kontakte veien på dette punktet, forutsatt at lean vinkel og hastighet er stor nok.
6

Skyv utenfor styret til å løfte motorsykkelen oppreist som du passerer toppen, eller sentrum, av turn. Se gjennom svingen til slutten av den andre rett seksjon. Åpne gassen med en jevn bevegelse som motorsykkelen begynner å rette opp.
7

Accelerate til en behagelig fart nedover andre rett andre gang motorsykkelen er helt oppreist.
8 < p> Gjenta om nødvendig. Øk hastigheten og nedleggsvinkel som din tillit bygger inntil foten pinnen skraper på turn sin apex. Øv på tur i motsatt retning også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107541.html

Previous:
Next:

motorsykler