Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner om Feste en Ural Sidecar til en motorsykkel

En sidevogn utstyrt motorsykkel kan være en morsom kombinasjon, som du får alle fordelene ved å sykle, som friluft og frihet, med den ekstra fordelen av å være i stand til å bære tilleggsbelastninger. Sidevogner også tillate deg å holde føttene opp og du aldri trenger å bekymre deg for å falle over. Ural sidevogn er en av de mest robuste og pålitelige. Sette den opp på en motorsykkel er involvert prosess, men du kan gjøre det med de riktige delene og instruksjon. Du trenger
Sidecar hjelperamme for motorsykkel
Nøkler som passer vedlegget hardware
Vis flere instruksjoner
en

Gå til DMC sidevogner, den eneste produsenten som produserer underrammene å tillate å feste en Ural sidevogn. I midten av siden, vil du finne "sidevogn mounts." Klikk på den og du vil bli brakt til en annen side. Finn "Side Oppheng for motorsykkel" og klikk på den. Den neste siden vil markere en liste over ulike motorsykkel merker. Velg din MC-produsent. Når den er valgt, vil neste side få opp en liste over forskjellige modeller. Velg din motorsykkel og bestille mount kit.
2

Følg instruksjonene fra DMC sidevogner å installere fundamentene for din motorsykkel. Underrammen er viktig fordi det vil ta stress av motorsykkelens ramme og bedre balansere sidevogn. Det vil også gi deg festepunkter for å feste sidevogn.
3

Line opp festepunktene på Ural sidevogn med de på fundamentene. Du vil ha to nederste poeng og to øvre støtte armene.
4

Koble de to nederste mounts og fest med de passende størrelse skiftenøkler. Fest de to øverste kryss armer og stram også. På dette punktet, vil Ural sidevogn monteres på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108634.html

Previous:
Next:

motorsykler