Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å hale en Dirt Bike på en Trailer

Hauling en dirt sykkel på en trailer er grei i forhold til å få sykkelen klar for slep. De to sentrale oppgaver i å få sykkelen klar til å hale er å heve den på trailer seng og sikring av sykkelen i et stabilt oppreist stilling slik at den forblir satt under turen. Mange produsenter utforming trailerne for å forenkle disse oppgavene med tilbehør som innebygd i ramper, lav trailer høyde og braketter som holder dine dirt bike hjul. Når sykkelen er lastet på hengeren og sikret i posisjon, er haling så enkelt som kjører. Du trenger:
2-by-8-fots trelast
4 skralle stramme tauing stropper
Vis flere instruksjoner
Legge Bike
en

Position 2-av-8 på baksiden av tilhengeren for å skape en rampe på plattformen.
2

forsiktig rulle sykkel langs rampen og inn på tilhengeren plattformen. Holde vekten av sykkelen sentrert på rampen for å hindre at den ikke velter.
3

Seat forhjulet på sykkelen i en brakett eller bremseklossen på tilhengeren hvis det er én . Sett sykkelen stå ned for å stabilisere sykkelen og plassere det til å bli festet til tilhengeren plattformen.
Knytte Down the Bike
4

Plukk et sett med tauing stropper som har den "break styrke" som overstiger vekten av sykkelen ved på minimum 200 pounds for ekstra sikkerhet. For eksempel, hvis sykkelen veier 500 pounds, må den første styrken av stroppen være 700 pounds eller høyere. Jo større styrke av stroppen, jo mer sikre din sykkel er fra virkningene av hastighet.
5

Finn barene eller festepunktene i fronten av hengeren for å sikre sykkelens styre. Træ stroppen gjennom et forankringspunkt 45 grader til venstre forhjulet. Spenn stroppen rundt den venstre styret.
6

Stram remmen ved å spy skralle i henhold til produktet guide. Øke spenningen til sykkel sjokk trykke ned 30 prosent til 40 prosent av den totale kapasiteten. Dette gir nødvendig sikkerhet uten å slite ned de sjokk.
7

Gjenta trinn 2 og trinn 3 med en annen stropp for å feste høyre håndtak. Fest denne stroppen til et forankringspunkt 45 grader til høyre for forhjulet. Hev spark stå å bekrefte at sykkelen fortsatt oppreist og deretter sette sykkelen i første gir.
8

Finn ankerpunkt på baksiden igjen av tilhengeren. Træ en tredje stroppen gjennom forankringspunkt og pakk det rundt den bakre rammen til venstre i skitt sykkel. Sveiv skralle inntil det er sikker spenning på stroppen og støtdempere bak begynner å trykke ned.
9

Gjenta trinn 5 med fjerde stropp på høyre side av tilhengeren og sykkel. Kjør 10 til 20 miles med traileren festet til kjøretøyet og deretter slutte å undersøke stroppen spenning. Pass på at det ikke har løsnet og at ingen deler av din skitt sykkel blir skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111500.html

Previous:
Next:

motorsykler