Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan tilpasse fjæringen på en GSX-R

The GSX-R er en sport sykkel laget av Suzuki. GSX-serien av motorsykler er svært ettertraktet innenfor gaten sykkel og racing lokalsamfunn. Suspensjonen av disse syklene er lett trimmet av bakgården mekaniker eller helg sykkel entusiast. Ved justering av hjuloppheng, husk å ta hensyn til veiforhold, den type ridning du gjør, din vekt, og vekten på noe som du bærer. Stivere justeringer (mindre sprett) er den generelle tommelfingerregel når man kjører aggressivt eller racing, og mykere justeringer er ønsket for casual riding. Du trenger
Socket sett
skrutrekker
Collar toppen justering verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Juster foran kjørehøyde ved unhooking dine trippel klemmer og skyve gaffel røret opp eller ned, avhengig av hvilken vei du ønsker å justere den. Denne innstillingen vil avhenge av din høyde. Den triple klemmen er braketten som holder styret på plass og ligger rett over gaffelen på sykkelen.
2

Juster kjørehøyde bak ved å rotere de to store sekskantmutrene rett under bakre støtdemper . Dette vil også avhenge av din høyde.
3

Juster foran forspenning ved å justere den store mutteren på toppen av gaffelen tube. Du må justere dette hvis suspensjonen er bunnen (komprimere fullt på humper) ut eller hvis gaffelen er topping ut (hoppende).
4

Juster bakre forspenning ved å rotere krage toppen på toppen av fjæren. Du vil legge merke til hakkene på kragen toppen som du kan bruke som intervaller. Du trenger en krage topp justering verktøy for å justere den. Sett sag til 30mm for gatebruk og 25mm for spor bruk.
5

Juster foran Rebounder ved å justere den lille skruen som er på mutter for å justere forspenning. Still inn returen, slik at når du trykker ned på sykkelen din, betyr det ikke rebound høyere enn normal hvile høyde.
6

Juster bakre trampolin, som ligger nederst på bakre støtdemper. Still inn returen, slik at når du trykker ned på sykkelen din, betyr det ikke rebound høyere enn normal hvile høyde.
7

Juster bakre kompresjonsdemping ved å dreie skruen som er på toppen av bakdemper. Roter mot klokken og telle hvor mange klikk du hører. Drei den deretter tilbake i for halvparten av dette beløpet av klikkene. Hvis du hører åtte klikk, rotere den tilbake i for fire klikk.
8

Juster de fremre kompresjonsdemping ved å justere skruen i bunnen av gaffelen. Roter mot klokken og telle hvor mange klikk du hører. Drei den deretter tilbake i for halvparten av dette beløpet av klikkene. Hvis du hører åtte klikk, rotere den tilbake i for fire klikk.
9

Ride sykkelen og justere hver av komponentene som det passer deg. Dette er ikke en eksakt vitenskap, og det vil kreve litt testing og tuning etter dine rides å finne den perfekte justeringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110777.html

Previous:
Next:

motorsykler